yesiimmom bende bu sinirlenme ve bağırma durumunu çok yaşadım ve bi psikologtan yardım aldım, tedavi değil sadece bir kaç tavsiye ve bi iki kitap önerisinde bulundu. Benim açımdan durum şöyleydi maalesef ki örtük zihin 0-6 yaş arası dönemi kaydediyor , bu da ilerleyen yaşlarda bilinçsizce davranmamıza neden oluyor. Yani anne babamızdan gördüğümüz ve kesinlikle yapmam dediğimiz ama yapıp pişman olduğumuz birçok şeye bu sebep oluyor. eğer zorlu bi çocukluğunuz veya kötü ebeveynleriniz varsa bu konuda araştırma yapmanızı tavsiye ederim. Ama normal olarak o dönemde de bunları hissedebilirsiniz, lohusalık çok zorlu bir dönem. Şunu unutmayın bebeğinizin mükemmel bir anneye ihtiyacı yok, bir bebeğe herkes mükemmel bakabilir, onun ihtiyacı olan tek şey sizin sevginiz. Bebeğin kıyafetleri tertemiz olsun ütülü olsun, tüm biberonları saat başı sterilize edeyim aman evim mükemmel temiz görünsün, lezzetli çeşitli yemekler yapayım yiyeyim böyle durumlara takılmayın ve uyyamıyorsanız birilerinden destek yardım alın bol bol uyumaya çalışın :)