Bereninannesi mirbusra 20.haftadan sonra net hissederim diye düşünüyorum kızımda da öyle olmuştu ama oğlum hiç hareket etmiyor şu an 😅
Bereninannesi mirbusra valla haklısın kuzum 20.haftadan sonra net hissederim bence kızımda da öyle olmuştu işte insan kafasında kuruyor acaba iyi mi diye elimde değil valla
delalinannesi skyramom ayyy ben heyecanlandım okurken haftaya 18 olucam inşallah darısı bana olsun ❤️ sağlıkla kucağına al inşallah canım ❤️
skyramom delalinannesi canım benimm amiinn inşallah sen de en yakın zamanda hissedersin minnoşunu 🥹🥹♥️♥️
temmuzonbir skyramom maşallah benim minnoşumaaa ❤️ daha ne tekmeler atacak 22 ve sonrasında gümbür gümbür olacak ve hepsinde ilk kez hissediyor gibi olacaksın öyle güzel öyle tatlı kiiiiii 🥺❤️❤️
Bereninannesi Asklim tek değilim demekki insan endişe ediyor ister istemez ya sağlıkla doğsunlar inşallah
vascenceloss skyramom benim ilk hareketini 16+2de hissettim haftada 1 2 defa hissetmeye devam ettim 19. Haftaya girer girmez de çok net bir şekilde hissediyorum hatta 19+0da dıştan elimle hissettim 🥹
skyramom vascenceloss tam hissederken bi yakalıycan ayağını sonra ısırcan aslında ama çok zor işte slşdşdşdşdi canım benimmm Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinn 🥰🥹
Asklim Bereninannesi Ayn öyle çok endişe ediyorum rabbim sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah sürekli doktora gitmek istiyorum bir tane evladımı kaybettim için
Bereninannesi Asklim benim de kasım ayında bir düşüğüm oldu o yüzden seni çok iyi anlıyorum 5 haftalıktı ama benim bebek oluşmamıştı henüz kese düşürdüm tek tesellim de bu oldu zaten senin kaç haftalıktı
umutetm skyramom bende 18+3 üm hissetmekle hissetmemek arası bi durumdayım net değil ne zaman netleşir aca sabırsızlıkla bekliyorum🥹