Canankp Canankp @mirbusra benimkinin erkek çıkmasına bi yorumun var mı boş gibi duruyor çünkü bacak arası
mirbusra Canankp tam açık değil bacağı seninkinin cnm ondan aklında şüphe olmuştur ☺️💙 ama bu haftada Dr erkek görmüş ki demiş rahat ol sen benim küçük hafta 12 bildiğin meydana salmis koca boşluk vardı senin alltan bacak ölçmus yüksek ihtimal o başka açıdan net görmüştür
mirbusra Canankp bide cnm görüntü kalitesi düşük ondandir eğer birazda topluysan kilo olarak ondanda. Olabilr benim kız kardeşimin de ilk günden beri hep bulanık ti net bişey göremiyorz ama erkek31 haftalık oldu
Canankp mirbusra 12-14-16 da gittiğimde hep kız gibi tahminleri yapılınca bugün pastanın içinde mavi görünce gerçekten şoka girdim boşluktayım suan ne hissedeceğimi bilmiyorum
mirbusra Canankp 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ deme deme kendimize pay çıkarıyorz sonra. Cnm bu Dr devlette ise bana orda hep yanlis cinsiyet söylendi özel ise üst üste bı kadar kız diyip erkek demesi tuhaf sen için rahatlasın istiyorsan bilenen cihazları çok iyi Bilgili bir dr a git o ne dick
yaren_07 Benimkine de tahmin de bulunabilirmisiniz ![https://share.icloud.com/photos/0b5CzjEuLwv2akiuvGNY4_QPg]
mirbusra yaren_07 cnm renkliden cinsiyet gozukmz ki erken haftada kendimden biliyorum renkli ler yanımda asla bişey gözükmüyor ama erkekti
Canankp mirbusra kız diyen perinatoloji doktoru bide kadın doğum doktoru devletteydi , bugün erkek diyen özel klinik
mirbusra Canankp kız zor yerden geldi soru perinatoloji yanilmamasi gerekiyor ama özelde cihazlarda çok üst seviyede 🤦🏻♀️
mhrnr Canankp instagramda bi tane azeri kadın var ücretli cinsiyet tahmini yapıyor ona bi atın isterseniz
Canankp mirbusra vallahi daha değişmez sanırım diğerleri tahmindi bugünkü kesin dedi, bir süre toparlanmaya çalışacağım oğlum o kadar yaramaz ki bu kız olucak uslu olucam diye kendimi avutuyordum şuan ne yapacağımı bilmiyorum 😅
mirbusra Canankp Yok yok sen sakın hiçbirine göre hazırlık yapma bir 16′yı bekle ben de öyle yapıyorum çünkü
Canankp mhrnr tahmine de güvenemem ki burda tahmin edenlerin de %80 i kız demişti ama doktor erkek dedi