Aybars20 mevsimmbhr bence hepsi çıkmamış da olabilir sonuçların kaç tüp kan alındı canım ?? sanki sadece kan değerlerine bakılmış gibi geldi bana giriş yaparken kadın yanlış mı anladı acaba
mervesee mevsimmbhr benim aile hekimim bazen sonuçlar sizin enabızınıza geç düşüyo baktınız çıkmamış gelip sorun bana demişti biz başka sistemden bakıyoruz bize hemen düşüyo demişti eğer düşmezse belki doktorunuza düşmüştür
mevsimmbhr Dün sabah verdim hem kan degerlerıme hem beta için geldim dedım ikisini de yapalım dedı acaba sonuç biri çıktı dıgerı mı hala çıkmadı ? Öğleden sonra çıkar e nabıza düşer demıstı
mevsimmbhr Aybars20 daha düsmemıs sanırım canm baktım da bayagı işlem yapmışlar tsh şeker vs bayagı Bısey bakılmış görünüyor ama çıkmamış heralde daha 🤭
mevsimmbhr mervesee çok yakın aslında aile hekimi bekleyeyım bıraz bakalım 1 2 saate düşmezse giderim artık
mevsimmbhr Aybars20 ayy çıkmadı hala şaka gibi 🤣🤣🤣🤣🤣 valla öylece beklıyorum gitmeye de üşendim çocukta var ya puff ne zaman çıkar bu ya
greennmomm mevsimmbhr geçen hafta kan verdim bende sağlık ocağında. Paylaştığınız değerler hemen çıktı ama beta 2 gün sonra çıktı sürekli e nabızı kontrol ettim sizde öyle yapabilirsiniz.
zuzu_59 mevsimmbhr saat geç oldu ama yarın sabahta çıkmazsa sağlık ocağına git, en azından net sonuç öğrenirsin beklemek çok zor çünkü