delalinannesi vanilyalibuse balimmmm kizimi gördüm çok iyi şükürler olsun 🥹🥹 sadece doktor her şey yolunda haftasıyla uyumlu dedi ama uygulamaya göre 16+6 iken doktoruma göre 16+3 çıktı biraz kafama takıldı o kadar 🥹 genel olarak iyiyiz ama şükğrler olsun ❤️
delalinannesi allyslife amiiin kuzummm ❤️ kızımı gördüm çok iyi bu arada teyzesi selamı var sizlere ❤️❤️ doktor her şey yolunda haftasıyla uyumlu dedi ama uygulamaya göre 16+6 iken doktoruma göre 16+3 çıktı biraz kafama takıldı o kadar 🥹 genel olarak iyiyiz ama şükğrler olsun ❤️
allyslife delalinannesi oyy maşallah barekallah canım💖 2 haftayı geçmediği sürece gelişim geriliği olarak değerlendirilyor zaten balım. Her bebeğin gelişim hızı farklı. Bu haftalarda 2-3 gün ileri geri sık sık olur. Onlara takılma.
vanilyalibuse delalinannesi oyy maşaallah bebeğimee 🥹🎀💖 hiççç canını sıkma gayet normal 1 haftaya kadar normal kabul ediliyor 🥹
delalinannesi lokismommy gördüm minnoşumu teyzesi, doktor her şey yolunda haftasıyla uyumlu dedi ama uygulamaya göre 16+6 iken doktoruma göre 16+3 çıktı biraz kafama takıldı o kadar 🥹 genel olarak iyiyiz ama şükğrler olsun ❤️
lokismommy delalinannesi 3 güncük büyük ihtimalle cihaz farkıdır🤭maşallah çok şükür inşallah hem bebiş hem süreç güzel ilerler sonuna kadar 🌸💕
delalinannesi allyslife Ohh tamam kuzum biraz kafama takılmıştı ama her şey yolunda dedi diye doktor durmadım üzerinde çok şimdi daha da rahatladim 🥹🥹🥹
allyslife delalinannesi yok bir tanem hiç takılma. İleri geri yapa yapa büyüyecek. 2 haftaya ulaşmadığı sürece sorun yok gönlün rahat olsun💖
lokismommy delalinannesi her şey yolunda sayılır 1-2 problemimiz var o kadar 🥲kalp atışı dinletmedi cihazın hoparlörü bozukmuş ekrandan göstermedi fotoğraf da vermedi yazıcısı da bozukmuş😅
morbid Kızlar bişey sorucam 8 haftalıkken kalp atışını duydum bebişi de gördüm diğer kontrolüm 12. Haftamda çok uzun bi süre mi merak da ediyorum iyi mi diye 🥹
lokismommy morbid riskli gebe değilsen 30lu haftalara kadar ayda 1 kere zaten kontroller kötü düşünme💕💕
delalinannesi morbid doktor riskli bir durumun yok dediyse keyfine bak annesi hiçbir şeycik olmak Allahın izniyle 🙏 hem on ikinci haftada onu görünce hayret edeceksin öyle güzel büyümüş olacak ki artık tam bir bebek gibi görünecek ultrasonda inşallah ❤️❤️
delalinannesi lokismommy umarım ciddi şeyler değildir canım benim, bebişi görememene üzüldüm ama o iyi olsun gerisi önemli değil 🥹 doktor seni korkutmadıysa sen de gönlünü ferah tut allah korusun esirgesin sizi ❤️✨