melodietriste Hamilelik sürecinde aşırı mide bulantım veya iştahsızlığım olmadı. Yeme içme de sorun yaşamadım ama 15 haftaya kadar hiç kilo almamış olmam normal mi beni biraz endişelendirdi 😣
gull_011 melodietriste normal hiç canını sıkma ben 22 haftalığım o haftalarda bulantıdan tam 6 kilo vermiştim şimdi çok hızlı geri alıyorum o kiloları 18 den sonra çok hızlı gelişiyo herşey
melodietriste Selosshh mervesee damlx Hareketlerini hissetmeye başlayan var mı hemen hemen aynıyız sormak istedim 💐
melodietriste mervesee yalnız olmadığıma sevindim yaa 🌸 teşekkür ederim sağlıkla gelsinler inşallah 🙏
mervesee melodietriste benim ikinci gebeliğim olduğu için hissetmeye başladım dışardan gözükmüyo tabi daha
Selosshh melodietriste 2. Gebeliğim ama henuz hissetmedim ilk gebeliğimde 16. Haftada hissetmiştim😬 bide ilk gebelikte 17 kilo almıstm umarım bunda çok almam🥲
melodietriste cuteregina ben ne zaman alınmaya başlanır diye baktığımda 12. Haftadan itibaren diye görünce tedirgin oldum hemen burda sormak istedim ama gelen cevaplardan normal olduğunu anlamış oldum ☺️ çok teşekkür ederim sağlıkla gelsinler inşallah 🤲🌸
kader_00_ melodietriste 15+3 haftaliğız ve bende senle aynı kilodayım ki bu bnm 2. Bebeğim 🙉 İnşallah sonradan çok kilo alıp bu günleri aramayız bacım 😀
bahar13_ melodietriste normaldir ben son aylarda aldım oda sadece 10 kilo 3-5 kilodu zaten bebek plesanta suyu vs diğerleride ödem hemen geçiyor aşırıda yiyordum yani kişinin yapısına göre değişiyor
melodietriste cihozey ahshshsh ya zaten almasam böyle bu kiloyla doğursam çok daha iyiii zaten yeterince kilom var😅 ama yine de almayınca da korktum sormak istedim 🌸