minik_kelebek3 Hanımlar kendi adım Melisa kızımada Elisa koymayı düşünüyorum saçma mı olur bilemedim🤔 Gökçe, Defne , Melina , rozelin bu isimleride çok beğeniyorum sizce hangisi yardımcı olurmusunuz 🎀💖
Mrvll minik_kelebek3 saçma olmaz tabiki sizin kararınız ama ben kendım mesela aşırı uyumlu kafıyelı soyledıgınde aynı şeyi çağrıştıran seylerı sevmiyorum. Siz seversiniz koyarsınız. Eltimin iki kızı var adları Melisa ve elisa. Seslenınce veya onlardan bahsedince elisa mı Melisa’dan mı bahsediyorsun oluyoruz hep. Söylerken harf yutuluyor bazen çünkü
Bjkkl minik_kelebek3 elisa isminin tanrıya adanmış gibi bir anlamı var ben de düşümşhrdum ama anlamından dolayı vaz geçtim isterseniz e-sila konulabilir yine siz bilirsiniz
minik_kelebek3 temmuzonbir teşekkür ederim 🩷bende güzel olacağını düşündüm ama fikirde almak istedim açıkçası başkaları aa kızına kendi adını koymuş öyle şeymi olur falan derler diye de düşünmedim değil 😀
minik_kelebek3 Mrvll ya bende tam tersi uyumlu isimleri severim ama karıştırma ihtimalinden dolayı saçma olabilir diye düşündüm bide kendi adını kızını koymuş saçmalığa bak derler falan diye işte arada kaldım 😅teşekkür ederim💕
elifsn23 minik_kelebek3 arkadaşımın eşinin adı Furkan oğluna da Furkan ve bir isim daha ekleyip koydu kimse saçma demedi bence içinizden geleni koyun
temmuzonbir minik_kelebek3 rica ederim canım, çok tatlı bir uyum oluyor olumsuz konuşanları dinleme bence içine nasıl sinerse öyle ilerle 💓💐