rabisssssss28 Selenay147 Serklajlıyım ben bilemiyorum ki bende 35 doğru gidiyorum ağrı değilde sertleşme kasılmalar oluyor ağrı yaşamadım bi gidip rahim ağzına baktırsana canım acilde
allyslife Selenay147 gebelik boyunca hep kasık ağrım oldu, 36 bitti hâlâ oluyor🫠 düzenli ve şiddeti giderek artmıyorsa sorun yok ve normal, artıyorsa mutlaka acile gidip muayene olmanda fayda var.
mutlunes Selenay147 merhaba bende aynıyım şuan kasıklarım aşırı ağrıyor özellikle ayaktayken çok ağrım oluyor ya korkuyorum
Selenay147 allyslife kızlar bırde dun suyumu yoksa çiş mi bılemedım su geldı doktora gıttom sorun yok dedı ama sızınde tuvaletınızı tutamadıfınız zaman oluyor mu
allyslife Selenay147 tutabiliyorsan idrar, tutamıyorsan su gelişidir demişti ebe bana. Onun dışında iç çamaşırında ıslaklık oluyorsa, hormonal sıvı akıntıdır, o bende de oluyor. Doktor muayene edip suyu normal dediyse, sorun yoktur. Akıntıdır.
moonlilac Kasık ağrısı regl ağrısı gibi oluyor. Bebek hareketleri nasıl sanki benim 28. Haftaya göre bu hafta daha az gibi yerleri daraldığı için mi acaba? Net güçlü hissediyorum bazı saatler ama genelde daha sakin gidiyor şu sıralar