sumsem biri 4 biri 5 mm olarak ölçtü perinatoloji ikili test temizdi bunun dışında başka ters bir durumda çıkmamıştı ama perinatoloji dovn sendromu riski dedi böyle bişey yaşadınız mı Bebeğim kız
merveyqsqr sumsem Böbrek büyümesiyle down sendromu bambaşka şeyler oğlumda böbrek büyümesi vardı2 yaşına kadar antibiyotik kullandık tedavi altındayız şuan iyi çok şükür
Melike3506 sumsem benim oğlumda da böbrek genişlemesi ve kalpte parlaklık görülmüştü sağlıklı doğdu çok şükür, kontrollerine devam ediyoruz
sumsem merveyqsqr erkek bebeklerde sık görülüyormuş zaten ama geçiyormuş genelde ama kız ya bide neden böyle dedi gerçekten korktum
merveyqsqr sumsem Kız çocuklarda da oluyor yani kuzenime de demişlerdi doğumdan sonra çıkmadı bazen ultrason yanılması olabiliyor başka doktora da bi gidin isterseniz
Melike3506 sumsem evet söylemişlerdi çünkü benim 2 li taramam da yüksek riskli çıkmıştı amniyosentez ya da fetal dna yaptırmamı istemişlerdi yaptırmadım
sumsem merveyqsqr zaten kendi doktorum özel hastanede o 3,9 diğerini 3,7 ölçmüştü ben yinede perinatolojiye gitmek istedim şehir hastanesinde gittim oda 4 biri5. Ölçtü işte down sendromu riskin var dedi
merveyqsqr sumsem Hayır böbrek büyümedi başka down sendrom başka böbrek büyütmesinden dolayı down sendrom teşhisi koyamaz kendi doktorunuzla da bi görüşün
sumsem merveyqsqr kendi doktorum ilk ölçtüğünde muhtemelen küçülür gibi duruyor demişti sonra ben tekrar gittim perinatoloji doktorunun dediklerini söyledim risk var dedi bu sefer
merveyqsqr sumsem Down sendromu kromozomlarla alakası böbrek büyütmesiyle bi ilgisi yok siz doktorunuzu dinleyin zamanla küçülüyor doktorunuzun dediği gibi 🌸
sumsem merveyqsqr bende sadece bu bulguyla öyle olduğuna inanmak istemiyorum aslında birkaç şey daha olurdu diye düşünüyorum ama böyle söyleyince de kafam karıştı ne yazıkki ama yinede söyledikleriniz rahatlattı teşekkürler 🌸
babyonn Haftada 3 ve 5 mm olarak ölçüldü 32. Haftada tekrar perinatolojiye gittim doktor geçmiş dedi bebeğim kız endişe etmeyin geçiyor çoğunlukla doktorum bana bol yoğurt ye demişti hep yedim şifa şifadır siz de deneyin