fatmanurdmr Kızlar 11+4 haftamdayim bugüne kadar toplasanız 3 tane falan yedim hiç yemiyorum neredeyse midem almıyor ama doktorlar hergun öneriyor yumurtayı yumurta yerine ne yiyebilirim yada yumurtayı nasıl yersem midem bulunmaz yardimm
1cey fatmanurdmr bol yeşillikli salata gibi yiyebiliyorum, kimyon baharat ekleyince kokusu gidiyor, bende hiç sevmem günde 2-3 yiyorum bu sayede, öyle olmazsa menemen gibi de yiyebilirsin, tahin de tüket 🙏🏼
anneadayii__ fatmanurdmr hamileliğimde 1 ay gibi bi süre ben de yiyememiştim ama omlet olarak yiyebiliyordum
yakutfamilia Yumurtanın girdiği her şeyi tüketin illa haşlama gibi düşünmeyin. Ben çırpma seviyorum haşlamadansa. Siz sucuklu omlet seversiniz ya da menemen . Yayla çorbası kek sonuçta bunlara da yumurta giriyor. Kendiniz için iştahınızı açacak şekilde tercih edin
fatmanurdmr 1cey salataya olabilir öyle yine yeşillikler baskılar tadını onu da denerim teşekkür ederimmmm
user73742809 bende anca bır tane haslama yumurta zar zor afedersiniz öğürerek yiyorum onu üstüne bol karabiber+kekik+tuz bu şekilde anca:) kekik biraz tadını bastırıyor , haftasonları kaşarlı omlet gibi yapıyorum
fatmanurdmr anneadayii__ omleti az pişmiş seviyorum sorun orada az pişmiş tüketmemem gerekiyor çok pişmiş de midemi bulandırıyor
fatmanurdmr temmuzonbir anlıyorum seni normalde yine zor yiyorum hamilelikte ne yumurta ne et hepsi iştahımı kapatıyor en sevdiğim şeyler bile
temmuzonbir fatmanurdmr yumurtayı oldum olası yiyemedim sevemedim, ama et kıyma çok severim ilk 4 ay tiksindim yiyemedim şimdi eti kıyma yiyorum canım
fatoss1907 fatmanurdmr 18 haftadayım valla bende yiyemıyorum anca kaşarlı yumurta oda balkonda zor zor 😢
slatkanaz göz göz yumurta şeklinde pişirin. biz Boşnakların bir baharatı var vegeta, böyle çeşni gibi. üzerine piştikten sonra serpin hem kokusunu bastırıyor hem tadını taçlandırıyor. haşlanmış yumurtayı benim de gözümün göresi yok😒
blnmyld fatmanurdmr başlarda bende yumurtadan tiksinmiştim gerçekten ama krep pancake tarzı şeyleri yiyordum 🤷🏻♀️