nur007 Kızlar bazen çok nadir kalmıyor ama genelde kalıyor ne yaparsam yapayım kalıyor yani peşine kurulamam gerekiyor bazen onu da gözüm almıyor zaten hamilelikten dolayı zor yapıyorum bir de vileda suyunuza ne koyuyorsunuz iz kalmaması için ya da önere bileceğiniz bir şey var mı bir de benim fayanslarım çok parlak bir damla su bile düşse hemen iz yapıyor çok toz tutuyor sildikten sonra elimi sürüyorum hala bile toz geliyor kafayı yiyecegim ya önerilere açığım 🫧 🧼
happyela nur007 Ben kaynar su ile siliyorum içerisine de sadece Yüzey temizleyici koyuyorum hiç iz yapmıyor sıcak su olduğu için.
emosunanasi nur007 viledayı her silmeden sonra güzelce yıka ben kaynamış suya biraz Arap sabunu çok az da sirke döküyorum her yer hem güzel temizleniyor hem de uzun süre kalıyor . Bingonun yüzey temizleyicisiyle siliyordum güzel parlatıyordu ama öyle uzun süre kalmıyordu ben yüzey temizleyiciden çok çok az döküyorum yani sadece Arap sabunuyla bile silsen mis gibi oluyor
lokismommy nur007 vileda ucu değiştirdim özel bezli olanlardan getirttim hatta direkt setimi bile değiştirdim hiö acımadan o kadar paralar verdim bana mısın demedi full izi kalıyor benimki artık pes ettim 😅
nur007 happyela bende kaynar yapıyorum genelde ya da ılık ama her türlü kalıyor ya anlamadım heralde fayansla ilgili ama parkelerde bile kalabiliyor acaba viledammı iyi değil ucu saçaklı olanlar varya ondan
nur007 emosunanasi çoğu şeyi denedim ama yine deneyeceğim teşekkür ederim ama dediğiniz gibi vileda ucunun temiz kalması da önemli bence
emosunanasi nur007 Yabi her temizlikten sonra iyice yıkasan daha güzel olur . Ben hep bu şekilde temizliyorum gayet de memnunum
nur007 lokismommy yalnız değilmişimmm😆😆😆🤦🏻♀️ Peşine kurulama yapınca kalmıyor ama onuda gözüm almıyor yaaaa silip geçsek ondada iz kalmasa ne güzel olur
lokismommy nur007 valla bacım hamile halimle zar zor siliyorum zaten bide üstüne kurulama yapamam😅benim parkeler sıkıntı büyük ihtimalle robot süpürge silerken yuvarlak yuvarlak fırça izleri kalıyor
nur007 lokismommy bende aynı o kadarını yapamıyorum normal hamile değilkende yapmayı gözüm almıyordu zaten aman napayım olduğu kadar yaaa eğilip iz kalmışımı dşye de bakmaz heralde evime gelenler ahhahahaha😆😆
kalbimdekiminik nur007 kaynar suya biraz Arap sabunu kokusunu sevdiğin duş jeli ya da yumuşatıcı da olur onunla silebilirsin kokusu da her yere yayılıyor mis gibi oluyor bu arada bebek şampuanını da ekleyebilirsin
parla94 kalbimdekiminik @nur007 yumuşatıcı zemini kayganlaştırıyor, mazallah düşebilirsiniz. Ayrıca kokusu, ortama sürülüp durulanmaması herkes için zararlıyken hamile ve çocukların olduğu yerlerde hiç kullanılmamasını öneririm naçizane :) Ben beyaz sirkeyle siliyorum ama iz kalması yüzeyin malzemesiyle alakalı sanırım
rabis-0201 nur007 ınstagramda cleaningandtips diye bir sayfa var , ayrı zeminler için ayrı temizlik malzemesi paylaşmıştı ordaki kız, şu an aklıma gelmedi de, genel olarak da çok güzel faydalı şeyler paylaşıyo zaten tavsiye ederim :))
lokismommy parla94 kesinlikle katılıyorum yumuşatıcı çok zararlı ve tehlikeli düşüp ayağımı kırdım ben bu yüzden allah korusun hele hamileyken asla yapılmamalı