rdlbn Kızlar ben 14 Ağustos ta adet olmuştum hâlâ olmadım ve bnde siprail ria var ama kahverengi lekelenme var beklediğim gibi adet olmadım sizce neden böyle olan var mı Çarşamba günü zaten doktora gidicem de bilmiyorum gebe olabilir miyim
hllacrr Adet döngün kaç gün sürüyor ona göre hesaplarsan daha iyi olur belki adet öncesi bir lekelenmedir eğer dersenki düzenli oluyorum günüm şaşmaz şüphen varsa bende gene bir test yapıp denemelisin
hllacrr rdlbn yani bilemiyorum ama olabilir hamile kalanlar var kuzenimde rahime spiral taktırmıştı ama kaymış ve hamile kalmıştı yani o yüzden bilemiyorum aşko ne desem yalan olur bence bir test al bak eğer şüphen devam ederse kan verirsin
fatmanurdmr rdlbn tek çizgi gibi regl tarihinden önce yaparsan negatif çıkar regl geciktikten 2 gün sonra yaptim ben
supermommss rdlbn ben daha öncede 8 sene spiral kullandım böyle düzensizlikler oluyor maalesef kontrolünüzü yaptırıp spiralinizde bir sıkıntı yoksa stres yapmayın
hllacrr rdlbn ayyy canım görmedim hastanelerde uğraşıyordum tek çizgi evet ne yaptın adet oldunmu acaba