busrabaskal Evet arkadaşlar Öncelikle acı eşiğim çok düşük..bende inanamıyorum. 39+4 te sabah 9 gibi hafif sancımla koyu kırmızı nişanım geldi.aha dedim bugün o gün.2 defa duşa girdim ve dinlene dinlene pelvik açma egzersizleri yaptım.sancım başlarda düzensizdi 2 saat içinde 3 defa hafif sancı geldi sağlık ocağında nolur nolmaz diye kalp atışına baktırdım.sıkıntı yoktu.saat 18.00 a kadar hafif sancılarımla devam ettik.18-00-19.30 arası 14 dk ya düştü saat 20.00 geçiyordu 10 dkya bir düşünce hadi gidelim dedim sancılar dayanılmayacak derecede değildi.20.30 gibi kadın doğum acile çıktık dr 7 cm dedi hemen doğurursun beni odaya aldılar hemen ebe bir baktı diğer ebelere koşun dedi tam açıklık.yatağa yattığım gibi ıkınma geldi 2 defa suyum patladı ebelerin üstüne geldi onlar etrafı temizlemeye yeni örtü açmaya çalışırken tekrar bir ıkınma geldi bebeğin kafası çıktı ve geri kalanıda ebeler çekti çıkardı.O 5 dk ebelere kese atın karnıma çökün çıksın ıkınıyorum kurtarın beni imdat diye bağırdım.kesisiz doğuracaksın kesiyi unut dediler ama tabi öyle olmadı 8 tane kadar dikişim oldu uyuşturmak için 3 defa sıktılar ara ara son dikişleri fazla hissettim.karnıma rahimde kalanlar çıksın diye çok bastırdılar.canımı acıttı ama yine dayanılmayacak gibi değildi zorlayıcıydı.Servise alındıktan sonra parol aldım ama 1 saat kadar aralıklarla sancım çok oldu ayak bileğime kadar hemde.rahim toplanıyormuş ben 7 cm açıklıktaki sancı gibi hissettim neden bilmiyorum..kızımla şuan servisteyiz 2 mizde iyiyiz.Darısı size olsun
kalbimdekiminik busrabaskal yaa çok hızlı olmuş maşallah Allah analı babalı büyütsün inşallah ilk doğum muydu acaba
minikfasulyeo busrabaskal ayy okurken bile diken diken oldum darısı bizlerin başına 🥹 Bende çok korkuyorum doğumdan Allah’ım hepimize kolaylıkla atlatmayı nasip etsin
merve_unaldi busrabaskal bilinçli bir süreç yönetmişsiniz tebrik ederim Rabbim sağlıklı huzurlu bir ömür nasip etsin kuzucuğa 🤲❤️
busrabaskal kalbimdekiminik 2. Doğumdu bu. ilk kızımda önce suyum geldi ve epidural almıştım sancı çekmemiştim.22 saat sonra doğurmuştum.Bunda direk denemek istedim ama çok korkuyordum.o ıkınma nasıl bir hismiş ya gerçekten ebeler dokunmadan bebeğin kafası çıktı orada saniyelik bir yanma hissi oluyor korkutmasın anlık
yeliz1923 busrabaskal Gözünüz aydın sağlıcakla büyütün inşallah benim de 3. Normal doğum olacak 3 cm açıklık var inşallah kolay doğumum olur 😁
busrabaskal merve_unaldi doktorlar ebelerde çok tebrik etti ve çok iyilerdi Allah razı olsun .Herkese hafif doğumlar nasip etsin
merveeeeeeeeeeeeeeeeeee yeliz1923 canım evde misin sancın var mı benimde 2 santim dedi doktor neler yapıyorsun
yeliz1923 merveeeeeeeeeeeeeeeeeee Evet evdeyim yürüyüş yapıyorum açıklık 3 cm oldu yürüyüş egzersiz yapıyorum evde açılma yavaş ilerliyor
yeliz1923 merveeeeeeeeeeeeeeeeeee 1 hafta sonra bebeğin kontrolü için gel dedi çok şükür ikimiz de iyiyiz
gulseren844_ busrabaskal yaaa maşallah ne kadar güzel bir doğumunuz olmuş sancıların çoğunu evde yaşamışşınız gerçekten tebrik ediyorum💞🙏🏻 benimde ilk doğumum olacak korku stres kaygı icerisindeyim bebeğim şuan baş aşağı pozisyonda 38. haftaya girecegiz umarım sizin gibi hayırlı bir doğum yapmak nasip olur❤️
erdem_mrv busrabaskal maşallah benimde ikinci doğum olacak inşallah zamanında gelsin miniğim ve kolay olsun inşallah 🙏🏻🙏🏻
bebekisteyen busrabaskal maşallah kızınızı sağlıkla güle güle büyütün çok güzel yönetmişsiniz süreci öyle normal doğum hikayelerini okudukça İçim rahatlıyor💗🧿
insomnia123 busrabaskal gözünüz aydın sağlıkla büyütün inşallah uyuşturmak için ne yaptılar o kısmı anlamadım?
senosu Ne güzel benim de zamanım yaklaştı 39 +1 deyim o kadar ruhum sıkılıyor o kadar huzursuzum ki, ya dayanamazsam ya olmazsa, ya süreci değerlendiremezsem diye. Bana bir akıl verin ne yapayım ben. Yemek yiyemez oldum düşünmekten nasıl olacak diye
aslnmelike03 senosu ben de 34 + 1 deyim geçen bir doğum kampına katılmıştım korkunuz varsa öyle bir şey yapabilirsiniz çok rahatladım 500 TL’ye katılmıştım ben elime buz küpleri aldım orada eğitim vermişti psikolog ağrıdığı zaman çekmemeye dayanmaya çalıştım bolca nefes aldım diyaframdan nefes alıp verme egzersizleri yaptık çok panik birisiyimdir benim de acı eşim çok düşüktür ama inşallah umarım su gibi doğumumuz olur birbirimize hep dua edelim inşallah bütün herkesin kolaylıkla doğumumu geçsin