analikzoris Kızlar dua edin galiba ben doğuruyorum evdeyim şu an sıklaşmasını bekliyorum 7 dk bir sancım var 5 dk da 1 e düşerse gideceğim 3.doğum bu arada . Dua edin nolur çok kolay bir doğum olsun 🤲🏻💐🥹
analikzoris analikzoris kendi sancılarımla doğurmazsam çarşamba yatış verecekti doktor suni ile başlatacağım demişti bugün doğurmam lazım
akbltsvda analikzoris ayy hafi hayirlisi inlshhhh. Naptinizz.☺️🥺 darisi bnm basima ya carsamba gelmezse bende perşembe yatirilicam
yeliz1923 analikzoris Valla benim de 3. Normal doğum olacak 3 cm açıklık var pazartesi gelmezse ben doğurtacam dedi inşallah bemim dr kendi sancım gelir siz de sağlıcakla kucağınıza alın inşallah 😍🥰
analikzoris yeliz1923 ay inşallah canım sana da gerek kalmaz benim kendi sancım vardı suni ile desteklediler toplam da 8 saat sancı çektim doğurdum daha kolayı ve güzeliyle sende doğurursun inşallah sağlıkla amin 🤲🏻🥹💐
analikzoris akbltsvda çok şükür sabah 6.30 da doğdu sağlıkla 🤲🏻 inşallah sende sağlıkla kolaylıkla kucağına alırsın evladını canım benim 💐
analikzoris sumeyyeravza çok şükür doğdu suni sancı ile desteklediler yetersizdi mekonyum yutmuştu bide
yeliz1923 analikzoris Amin inşallah allah razı olsun suni sancı kötü oluyo diyolar bende ondan korkuyorum
analikzoris yeliz1923 kolay diyemeyeceğim maalesef son anlar nefes aldırmadı 😩 inşalllah sana da gerek kalmaz
akbltsvda analikzoris hadi gözünüz aydinn🤭☺️darisi bnm basima inslhhh bnmde sancilarim var inslh sıklaşır