ilk kızımı 4 sene önce orada doğurdum. doğuma gidene kadar Allahım iyi insanlarla karşılaştır diye dua ettim. yalancı sancılarım çok fazla oluyordu tecrübesizlikten soluğu hep acilde alıyordum. en son doğumdan önceki gün gittiğimde sarı saçlı bi hemşire mi doktor mu bilmiyorum artık söylendiğini duydum böyle gelip gidiyorlar enfeksiyon kaptıracaklar çocuğa dedi. birisi de aşırı tatlı dille hangi zamanlarda gitmem gerektiğini kendimi yorduğumu anlatmıştı. doğum esnasında da odam çok kalabalıktı (asistanlar vs) bi türlü odaklanamıyordum sanki ıkınma hissim yoktu içlerinden birisi Allah’ım çıldırıcam doğuramıyor resmen demişti. inanın zaten o an kendi canınızın derdinde oluyorsun. doğum bittikten sonra dikişimi yapan doktor ve ebem aşşşırı iyi insanlardı. velhasıl gerçekten Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın. devlet hastanesinde doğum birazda şans işi. arkadaşım orada doğum yaptı suyu gelmiş odasında hastabakıcı söylenmiş mesela kirlettiniz falandemiş ama doğum yaptıran doktor çok iyiymiş hadi güzelim hadi canım diyerek konuşmuş hep. şimdi 39+3 ikinci bebeğime hamileyim yine oraya gidiyorum kontrollere 😂doğumdan bebeğimizle beraber sağ salim huzurla sağlıkla çıkalım inşallah 🙏