anneciimmm https://ibb.co/zHGj26fL Merhaba kızlar regl olmama 8 gün var iki kez böyle silik çıktı ama 2 ay önce de böyle çıkmıştı ve beta baktirdigimda sonuç negatifti kuruma çizgisiymiş o sizce bu kuruma çizgisi mi pozitif mi? 🥲
Nzisty anneciimmm aaaa maşallah bariz belli bi kuruma olduğunu pek sanmıyorum ve çevremde 9 gün öncesinden öğrendim diyen arkadaşım vardı hayırlısı olsun ❤️❤️
2bebelihayattttt anneciimmm 2 ay önce yaptığınzda hemen çıkmış mıydı ikimci çizgi yoksa bekledi mi biraz test
anneciimmm Nzisty ay teşekkürler inşallah öyledir 2 ay önce yaptığım testte böyleydi ama negatif çıkmıştı kanda o yüzden pek güvenesim gelmiyor 🙈🙈
Nzisty anneciimmm yarın sabah normal test de yapabilir misin erken test değil oda böyle ise bebiş zaten yolda 🐣
Nzisty anneciimmm erken test de varsa onda da çıkar mutlaka zaten önce erken testden öğreniyorsun ya oda bariz belirgin ise neden olmasın diyorum ya arkadaşım 9 gün kala öğrenmişti
sudercn anneciimmm bu testi yaptığımda 3 haftalik hamileydim yapar yapmaz çıkmaya başladı 5 dk icinde . 2 gun sonra kan verdim ben 55 ti beta şuan 6 haftalik hamileyim