Sibel_10 gurbetcikizii bende 15 gun gecmeden yapmistim silik ckmsti erken test iyi olanindan olursa bnce kesin sonuc verir
mevsimmbhr gurbetcikizii yaparsan cıkabılır ama çıkmazsa da yok kabul etme geç dollenme Olabılır test yap bi dene
eaydin1 gurbetcikizii 5 gün kala öğrendim bende belirtiler cok fazla olunca test yaptım pozıtıf gördüm sonra kan verdim 126.7 cıkmıstı suan 6+6 yım yarın kalp atısı için gidicem
balmumu2 Regliye 6 gün kala öğrenmiştim ben çok silik çıkmıştı kan verdiğimde 7 hcg idi şuan 11+0 olduk canım çıkabilir sende de
gurbetcikizii balmumu2 yani referans değer normalde 0-5 iken seninki 7 mi çıkmıştı🙈 birde ilişkinin üzerinden kaç gün geçmişti sizin? benim 10 gün geçti
balmumu2 gurbetcikizii evet canım ya çok küçük öğrendim 🥰 2 güne bir kan verdim şükür yükseldi ilişkiden kaç gün geçmişti hatırlamıyorum şuan 😊
gurbetcikizii balmumu2 yaa çok sevindim adınıza peki 2 günde bir nekadar yükseldi mesela ilkinde 7 sonrasında 14 filan gibimi?
gurbetcikizii balmumu2 çok sevindim adınıza darısı başıma sanırım yarın hastaneye gideceğim çok heyecanlıyım ama hiç bi belirtim yok 🥲
gurbetcikizii sum_doa yaaa kan vermişmiydinşz peki ve ilişkinin üstünden kaç gün geçmişti sizin hatırlıyorsanız🙈
sum_doa gurbetcikizii son adet 25 nisandı 13 mayısta öğrendim 12 gün kalaymış hatta reglden 4 veya 5 gün sonra oldu sadece korunmasız ilişki o da tutunmuş zaten pozitif gördükten 2 gün sonra da 312 çıkmış aşkım değerim
Sibel_10 gurbetcikizii hayir iliski uzerinden 15 gunden az gecmisti 13 gn fln olmasi lazim oyle bir hissiyatla yapayim dedim ckmsti
gurbetcikizii sum_doa ay benimde 25 ağostos reglden 1 gün ve 6 gün sonra ilişki oldu yarında test yapmak istiyorum nasip kısmet çok heyecanlıyımmm🥹🥹
sum_doa gurbetcikizii ilk kaset test yapmıştım çok silikti negatif sanmıştım sabah çizgi vardı kuruma sandım erken gebelik alıp denedim onda çıkmıştı yine çok silik sabah dene bakalım ya 🥹🥹