esmacuk naranta yani sonra düşününce bazı kadınlar hissetmiyor sancısını açıklığı olabiliyor o yüzden de bakıyor olabilirler Ama kendinizi kasmanıza hiç gerek yok çok basit bir şey rahat olursanız hiçbir sorun olmaz
naranta esmacuk buradaki arkadaslar da aynisini dedi saniyelik biseymis bakalim🥹 sonraki muayene de muhtemelen 39da hastanede olacak direkt
ipek_2513 Benimde yarın kontrolüm var 37+5 gün olduk en son makat gelişti düzelmiş mi merak ediyorum ama sanmıyorum hep aynı yerde toplanıyor resmen karnım yamuk bir şekilde dolaşıyorum 🙄
Hedwig esmacuk ben de özel takipliyim aslında ama bizim kız inat etti eliyle kapattı hep yüzünü. Utangaç birisi 🙈 Sizinki de utangaçtır belki göstermemiştir. Doğunca bol bol görücez inşallah 🤲🏻
esmacuk Mercimeksu bende anlayamıyorum kafası mı popısu mu bakalım birazdan randevum var inşallah dönmüştür
Yalova-sutlac Mercimeksu gittinmi cnm nasıl geçti randevu ne durumda bebek bende 38 2 yım randevum vardı bugün herşey yolunda az sancım çıktı haftaya gel dedi kendi gelmezse ay sonunda yatış yapalım dedi
Mercimeksu Yalova-sutlac benim de her şey yolunda çok şükür ama hiç Sancım çıkmadı enteresan bir şekilde evde hep Sancım oluyor ama hastanede çıkmadı
Esra1999 esmacuk plesenta previa dedi doktor bugün gittim doktora çok şükür risk geçmiş plesenta yukarı çıkmış çok mutluyum kaç aydır stresli geçiyordum 🥹😭 hamileliğimin pro Mac dönemi benim için inşallah 36. Haftada alırlar bebeği en geç o zaman alınması gerekiyo
esmacuk Esra1999 ay çok sevindim sizin adınıza iki hafta bile o kadar fark eder ki inşallah sağlıkla alırsınız bebeğinizi kucağınıza 😍