rojji 17+6 olduk hayırlısıyla. 💞🌸🥳 Cinsiyetimiz kız! 🎀 Kızım USG’de çok hareketliydi ama ben henüz hareketlerini hissedemiyorum. 🫠💗
yildizbebe yildizmotherrr Bize de 12 . Haftada erkeğe benziyor dedi 15 ve 18 de kıza benziyor dedi bende detaylıda öğreneceğim
yildizmotherrr yildizbebe benimde aynı 22 Eylül de detaylıda öğrenince güncelleme yaparım hayırlısı inşallah sağlıkla gelsin bebişlerimiz
yildizmotherrr charchar yok erken değil 18-22 hafta arası yapılıyor bende 21 haftada gideceğim detaylı ultrasona
charchar yildizmotherrr perinatoloji sekreteri erken diye ısrar etti sonra doktoruma sordum yaptırabilirsin dedi 21de yaptıracağım ben de
Esraa00 yildizbebe 19+2 ama nedense ocak sonu doğacak gibi hissediyorum ya 😂cinsiyette kız 🩷🐥nasipse inşallah
Zumrut_908 18+6 olduk bizde. Bir kızım vardı şimdi oğlum olacak. Hareketli hissediyorum ikinci gebelik olduğu için daha erken hissettim.🥰
delalinannesi yildizbebe 16+6 olduk, henüz hareketlerini hissetmiyorum ama içimde kocaman bir sevgi büyütüyorum 🥹 kızım olacak inşallah ❤️ rüyalarıma giriyor artık annesinin ballı kaymağı ❤️✨
bingaling562 yildizbebe yarın 18.haftamıza giriyoruz. Kız bebek 🩷 ama ben hala hareketlerini hissedemiyorum 🥲
aysseemrt 17+1 haftalığızz ama cinsiyetimiz belli değil çok hareketli olduğundan doktorumuz emin olamadı haftaya gidicez tekrar bakalım 🌸