yamanebru58 30+2 deyim ayaklarımda çok şişlik oluyor buz koyuyorum ama bir kaç saate yine aynı oluyor aynı durumu yaşayan var mı acaba
hunilii yamanebru58 bende çok ödemleniyorum gün içinde ara ara ayaklarım kalp hizasından yularıda olacak şekilde kaldırarak dinlenmeye çalışıyorum bir de akşamları evde yürüyüş egzersizi de baya iyi geliyor
yamanebru58 mt46 tansiyon normal çıkıyor çok tuzlu da yemiyorum aslında ama bilemedim normal mi bu kadar şişmesi
mt46 yamanebru58 canım buz koyma çektiğinde tekrar şişer zaten o geçici çözüm o yaptığın kontrole gittiğinde doktoruna kesin söyle ayaklarına yastık yok yukarıda tut
yamanebru58 hunilii bende her akşam aynı yapıyorum ama normal ev işlerını yaptığımda uzandığımda aynı şişiyor tekrar
hunilii yamanebru58 yatarken bacaklarınızın arasına yastık almayı denediniz mi gece beni çok rahatlatıyor eğer sizi çok rahatsız ediyorsa doktorunuza bir danışın belki idrar tahlili falan ister
hunilii yamanebru58 artık sona yaklaştıkça artıyor vücudunuz da ödeme müsaitse, bende çok ödem tutuyorum diye tahlil falan verdim bir şey çıkmadı çok şükğr doktorum sıcak ya da yorgunluktan oluyordur suyuna tuzuna dikkat et biraz daha dinlenmeye çalış demişti sizde bir tahlil baktırın sorun çıkmazsa çok kendinizi yormayın dinlenmeye çalışın
naranta limonlu su icebilirsiniz tansiyon dusuklugunuz yoksa, bir kovaya soguk su koyup 15 dk ayaklara banyo yaptirmak iyi geliyor. bunun harici 2 lt su ve hareket… buna ragmen yine de odem tamamen gitmiyor en azindan bende gitmedi