rabia_sar İlk gebeliğim ve erkek bebek 👶 isim konusunda çok kararsızım çevremdekilerde aklımdaki isimlere çok olumsuz tepki veriyor İlkay Gökalp Göktuğ Ediz Kuzey Türkçe isimler istiyorum sizce bu isimlerden hangisi ?
Parsology rabia_sar Ediz ve Kuzey çok İlkay da unisex bir isim çok karşılaştım Gökalp Göktuğ veya Gökay da olabilir
mt46 rabia_sar yani modern gibi isimler etrafta çok yok sert gelmiş olabilir farklı olsun ama yumuşak söylenen isimler bulmanı tavsiye ederim yazdığın isimlere pek alışamadım güzel isimlerde etrafımızda çok yok uzak geliyor ısındırmıyor şimdi sana Mustafa’mı sıcak geliyor bu isimlermi fikir olarak
zuzu_59 rabia_sar Biz Ateş koyacağız, daha bir kişi bile güzel demedi ama koyacağız. Sizin için Göktuğ güzel
zuzu_59 Kubra0606 hocaya sorduk koyabilirsiniz ama koymasanız daha iyi dedi. Eşim için fark etmiyor, ben de ona bir kere söz verdim diye vazgeçemiyorum. İkinci ismi koyacağız ama sadece eşim ve ben bileceğiz
zuzu_59 Kubra0606 evet, başka isim konulması daha iyi diyorlar ama şöyle bir şey var ki peygamber ismi koyulan çocuklar çok iyi çok müslüman olmuyorlar. Ama isim etkiliyor mu dersen evet illa etkiler ama tamamende değil
Kubra0606 zuzu_59 karakteri etkileyen çok fazla şey var çünkü, peygamberlerle aynı dönemde yaşamıyoruz en başta. Ama karakteri şekillendiriyor bence. Ateş diyince sinirli bi insan canlanıyor bende illa öyle olacak diye bi şey yok tabi de
zuzu_59 Kubra0606 mesela aynı isimdeki bütün insanlar aynı karakterde değil. O yüzden herkes istediğini koymalı bence
berenlinamakbule Erdem Selim Eren Alp Cihan Alp Arasında kararsızlık yaşıyoruz bizde 😌 gönlüm Erdem den yana sanırım
rabia_sar berenlinamakbule erdem çok hoş bir isim yakın çevremden biri koyduğu için ben elemek zorunda kaldım 🥰
mervealpcavdarli Benimde ilk oğlumun adı Alp ❤️ 35 haftalık hamileyim oğlumun adını Kutay ❤️ koyacağız 🙏
libraaa Ben de Göktuğ istiyorum ama cok fazla tercih edildiği icin de kararsızım ilerde her sınıfta 3 4 tane olursa diye