naranta behiyearslan 37+2 her gun biri soruyor dogurdun mu diye ahdkhdkdh dahasi telefon edince panik bir ses tonuyla cevapliyorlar iyi misin noldu diye en son kizdim dogursam sizi ben mi ararim kocam arar diye🤣 NE KADAR COK DİYE DEMİSİM
uykucukoalaanrs behiyearslan her şeyi denedim tık yok artık kanaat getirdim bebek istemediği sürece gelmiyor ne zaman hazırsa o zaman gelecek.
behiyearslan uykucukoalaanrs Benım 37 hafta suan egzersıze başlamak da fayda var galıba çömelmek gibi mesela
uykucukoalaanrs behiyearslan 20 haftadan beri pilatese gidiyorum. 36 dan sonra doğuma yönelik egzersizleri artırdık. Ahudud çayı içiyorum Hint yağı denedim sıcak duşta squat yapıyorum. 5 katta oturuyorum günde 2 kez in çık yapıyorum yürüyüş yapıyorum ördek yürüyüşü deniyorum temizlik yaptım artık kendi haline bıraktım ne zaman isterse gelsin 😂
uykucukoalaanrs ozgeeugurlu evet görevden alınan doktorlardan sonra bakanlık sıkı denetimde yapılmıyor
Elifbdk53 behiyearslan Sen mi ben mi 41+2 beni gören diyor sen hala doğurmadın mı sinirlerim bozuluyor
Elifbdk53 behiyearslan tabi canım zaten hamileliğin verdi sitres sıkıntı var bu sefer bir anormallik var mı diye insan tereddüte giriyor bu sefer