Zeynoslp Geceleri ayrı dert gündüzleri ayrı sizdede öyle mi?33haftalik hamileyim ama kasılmalar canımdan bezdirdi artık dinlensem bile nefesimi kesiyo canımı yakıyor 36da sağ salim kucağıma aliyim die dua ediyorum artık dayanamıyorum😪
Heisenberg Zeynoslp Bende 32+6'yım baya yoğunlaştı nefes alma teknikleri öğretmişlerdi onlar biraz iyi geliyor
Ozgeliz Zeynoslp ben de o haftalar da öyleydim :( bide bacaklarıma kramplar girerdi kitlenirdim doktor magnezyum eksikliği var derdi son olarak yalancı Doğum sancıları başladıysa Doğum yakındır sağlıkla gelsin inşallah 🌸
Zeynoslp Magnezyum içmiyorum kasılma karnın toplanıp sertleşmesi nefesinin kesilmesi hareket edemiyosun 😣inşallah yakındır doğum kurukuru sancı çekmek çok zor
Hayta Zeynoslp bende de var bu yalancı olayı ama magnezyum ictigimde kesinlikle daha az kasılma oluyor yada ağrısız oluyor.icmedigimde bütün gün karnım taşlaşmış gibi geziyorum
Kahramanlar Zeynoslp evet magnezyum eğer çok ağrım olursa iki tane içiyorum sabah akşam sen yinede dr danış
Nilsuuuu Ben de 34 haftalık hamileyim benim de bazen karnım sertleşiyor nefesim kesiliyor ama o sadece kasılma olmuyor anladığım kadarıyla bebeğin duruş pozisyonu da sertleşme yapıyor mesela dün ultrasonda göründü sırtını ve poposunu dayamıştı o da çok etkiliyor