annediyebir Bugün ki doktor randevumda rahim duvarı kalınlığının 10 mm olduğunu yumurtamın da bu ay çatladığını öğrendim beta 1.20 çıktı yükselme ihtimali var mı yeniden kan vermeli miyim?
cuteregina annediyebir yani sınıra yakın değil sanmıyorum ama ilişkiden 16-17 gün geçtikten sonra kesin çıkar kanda
annediyebir cuteregina 3 günde mi ilişki oldu hangi gün yumurtlama bilmiyorum ki düşünmeyeceğim diyerek bu ay böyle yaptım pişman oldum 😅
annediyebir suleipek ayy detaylı anlatır mısın lütfen gerçekten psikolojik olarak hiç iyi değilim umut olur Banada
07ecem Bende aynı durumdayım bugün test verdim son adet 16 agustos 4-5 Eylül yumurtlama gördüm. Bugün kan verdim 1.2 çıktı bekliyorum.
annediyebir 07ecem bushrag Bu 1.20 ler ya çok sağlam yükselecek yada bi anca negatife dönecek😢 umarım hepimizinki yükselir
07ecem annediyebir inşallah yükselir çok bekledim her ay aynı döngü yani bu ay hsg yaptırdım onun etkileri mi var ekstra yok sa işe yaradı hamilelik mi oldu yada olucak Allah bilir 🤷♀️
Momella annediyebir benim adet günü öyleydi negatif diye düşündüm adet günümden 2 gün sonra kan vermiştim 7 çıkmıştı şuan kızın 16 aylık