mrvvvee bende 3 sene önce 21+5 de kaybettim, yoğun kanamam vardı 1 hafta hastanede yattım suyum geldi yatış esnasında suni sancı ile doğum yaptırdılar bebeğim yaşamadı hiç (çok özet geçtim acımı deşelememek için). Öncelikle acın tazeyse Rabbim sana güç kuvvet sabır versin . Neden kaybettiğimi hala bilmiyorum enfeksiyon olabilir dendi miyomum vardı miyom tetiklemiş olabilir dendi. Miyom ameliyatı oldum doğumdan 1 sene sonra, ameliyattanda 1 sen sonra hamile kaldım . Yani o olaydan 2 sene sonra gebeliğim oldu . Miyom dışında bir problem yoktu rahmimde yapılan tetkiklerde. Bu gebeliğimde de 32. Haftada suyum geldi ve 2 hafta yattım hastanede çok şükür 34 de doğurdum bebeğimi sağlıkla. Benim erken su gelişim oldu her ikisinde de . İlkinde devamlı ara kanamalarım olmuştu dikkat etmemiştim ikinci kadar kendime. Yani ben hala sebebini bilmiyorum ona göre önlem almak istedim ama doktorlar sağlıklı bir gebelik değilmiş olsa yaşardı dediler hep miyomda kesin sebebi denmedi ben riske atmak istemediğim için ameliyat olmayı tercih ettim. Çok zor bir süreçti hsg çektirmedim hep ultrason üzerinden takip edildi. Sis ultrson yaptıllar miyomum bası yapıyordu bebeğin yerleştiği yere öylelikle ameliyTa karar verildi. Burdan tanıştığımız Bir arkadaşım da 2 kez 22 ve 25 de yaşadı bu durumu onunda erkn su gelişi ve plesanta ayrılmasıydı. Bana hep ağır iş yapma hep yat dedi önerisi buydu bende dikkat ettim cinsel ilişki vs yasak zaten bu bile rahim kasılmasına sebp oluyormuş . 30 . Haftadan sonra ben saldım biraz, ev işlerine abandım suyum Belkide yorulduğum için geldi . sizinde mi su gelişi ile oldu tam detay vermemişsiniz inşallah sağlıklı bir gebelik yaşarsınız♥️