11Fts_ rmy1 Ekim benimde ama korkuyorum 😞beni motive edecek bir şeyler söyler misiniz 🥺 aslında ilk değil tecrübeliyim ama korkuyorum
seddd_ Geçen hafta perşembe günü 36+0 da genel kontrolde sancım ve 3 cm açıklıkla doğurdum kızlar sunisiz epiduralsiz erken oldu biraz ama olsun sağlıkla gelsin minnoşkolar😍
yeliz1923 seddd_ Benim de 3 cm açıklığım var ama gelmiyor rahim geride drdi doktor siz suni sancı mı aldınız 🥰
Mercimeksu kubrasjsjs 38+4 yarın doktor kontrolüm var ama hiç belirtim yok arada kasılmalar oluyor ikinci doğumum olacak heyecanla bekliyorum 🌸
kbra_d Suyumuz az 37 haftalığız 23 Eylüle gün aldık sezeryan için cumartesi de anestezi görüşmesi var ve son kontrolümüz var bakalım
sevvalcn 37+4 olduk daha nişanım da gelmedi sancı da hissetmiyorum ilk doğumum olacak bebiş içerde rahat gibi gelesi yok sanki ben de çok sabırsızım bakalım ne zaman gelecek
cereniskin 38+6 gelen yok nişan yok su yok sancı var makattan gelen bir sancı çözemedim gaz sancısı gibi ama değil gibi bakalım ilk doğumum nasıl bişey olduğunu bilmiyorum doğum sancısının
doayldz4 kubrasjsjs 40+5 gelmiyor iki güne suni sancıyla yatışım var. Herkes planlı sezeryana mı giriyor anlamıyorum antalyada yasak gibi bir şey şuan planlı