Arzum21 Hilaltuana ilk bende de böyleydi bu test çok iyi clear blue dan daha iyi gece çok su içme sabah ilk idrarla tekrarla testi
rumeysa_5567 Hilaltuana evet gördüm canim ben uzman doçent prof olmusum silik çizgilerde artık yıllarım siliklerle geçti😂😂😂
rumeysa_5567 Hilaltuana işte canım o kadar yalancı pozitiflrr gördüm ki testlere de güvenesim gelmiyor bence kan ver
mevsimmbhr Hilaltuana canm var gibi ama testi açıp bakma şansın varmı daha net bellıyse vardır ınsallah 🤭🤭
caglaecrin Hilaltuana canım seni üzmek istemem ama kuruma çizgisine benziyor bu inşallah bebeğin seninledir
rumeysa_5567 Hilaltuana işte kan vermeden bir şey söyleyemiyorum çünkü var gibi ama dediğim gibi testere güvenmiyorum
sarimercimek ben gördüm çizgiyi. test yanlış değilse çok erken öğrenmiş olacaksınız gebeliğinizi 😊 gönlünüzce olsun
Hilaltuana sarimercimek eğer olduysa zaten 6 Eylül’de olmuştur oda geç döllenmeden ötürü beta HCG düşük çıkar bu sefer de başka bir stres konusu olur 🤦
Hilaltuana rumeysa_5567 bende güvenmiyorum çünkü 10 gün önce net pozitif çıktı kan verdim negatifti 😁 zaman geçsin diye uğraşıyorum biraz daha böyle kalırsam kan vermeye gideceğim gibi 😁