beynurdem Merhaba ben 2 Eylülde aşılama oldum. Aşılama günümü saymazsam bugün 12. Günüm. İdrar testim negatif çıktı adet olmadım henüz. Umutla bekliyorum🧡
sulti1907 beynurdem kan ver hayatım çıkar suan kanda senin test yapma çatlatma iğnesinden dolayı belirti tam çıkmıyor kan garanti
beynurdem İnşallah 🙏🏻 Bekleyen herkes alsın 🤲🏻 2.5 yıldır istiyoruz. 1.5 yıldır tedavi sürecindeyim😔 daha hiç çocuğumuz yok
beynurdem Ayy ne bileyim korkuyorum kan vermeye de sanırım negatif görmekten korkuyorum en azından böyle bir umut günlerimi geçiriyorum işte🤣
beynurdem sulti1907 Ne güzel 🌸 Sağlıkla tamamlayın inşallah bu süreci 🙏🏻 darısı bizlerin başına olsun
sulti1907 beynurdem hayır canım direk kan verdi doktoru idrar yapma kesin sonuç çıkmaz 12. Gün ve 14. Gün kan ver demişti
beynurdem Anladım inşallah benim de pozitiftir 🙏🏻 herhangi bir belirtisi oluyor muydu peki bilginiz var mı
beynurdem Bugün aşılama olalı tam 2 hafta oldu ve pembe akıntım geldi. Kasığımdan bacağıma vuran batma da mevcut. Ben elendim arkadaşlar adet bunun devamı 🥹 inşallah sizlerden güzel haber alırız
Tugbaults beynurdem bu gün bende öyleyim ya inşallah başlamayız güzel haberler alırız.. elenmedik Allah’ın izniyle güzel düşünelim güzel olsun. Belki yerleşme ağrısıdır bilemeyiz 🥹🥹🌸