meryem3333 Kızlar aliexpressde çok güzel bebek ürünleri var sipariş eden oldumu nasıl çıktı ?? Kaliteli mı guvenilirmi ???
Ezgib meryem3333 2 yil önce ablam doğum yapti müslim battaniye aldi hep ve çok kaliteli geldi turkiyeden aldıkları gibi değildi bazi oyuncak aksesuar aldi elbise almıştı 1 yas gününde giynesi için onun şansına güzel gelmişti
Busra280607 meryem3333 ateş ölçer bebek makosen ayakkabı oyuncaklar aldım birde bebek çantasını aldım hepsıde gayet güzel geldi
GulsunA meryem3333 Ben cok memnunum bebek ürünlerinden hepside resimdeki gibi geldi Alacagin ürünün altinda yorumlar oluyo onlari oku ona göre al ☺️ 1 ay sonra dogum yapcam insAllah cogu seyi ordan siparis verdim
Ersozburcin meryem3333 eşim sürekli ordan bişilet spariş ediyor ama satıcıdan satıcıya değişiyor diye biliyorum gelmeyen üründe oldu çok geç gelende. Bebek için ben birşey spariş etmedi. Çünkü belirli bir tlnin üstü gümrükte takılıyor gümrük ödemesi vs derken de aynı paraya geliyor gibi geldi bana. İndirimleri yakalamak daha iyi gibi mesela e bebk ve chiccoda şuan 200tllik alış verişe 50 tl çek veriyorlar.
Ezgib Yasemincifci hic bilmiyorum farklı farklı firmalardan aldi deneme amaçlı al bitane beğenirsen devami gelir
meryem3333 Busra280607 try yazıyor ya canm o türk parasimi türk parasıyla ne kadar olduğunu nereden öğrenebilirim
meryem3333 Busra280607 canm ben dün aliexpressde sipariş verdim ne zaman geleceği yazmiyor ne zaman gelir ben onu nereden takip edeceğim
EbruIrmak Bende henüz cesaret edemedim ama memnun olan çok var canım ufak tefek bişeylerle başlamak lazım
Busra280607 meryem3333 siparıslerım bolumune gir takip butonu var tıkla ordan takıp edebılırsın ortalama bir tarıh verıyor zaten sana o tarıh aralıgında gelıyor
Masalfatma Bende geçen sene kızıma kıyafetler almıştım çok güzel cıktı hepsi kıyafeti seçin yaşını seçin ne kadar olduğu üstte yazıyor alıcı yorumlarını okuyun ona göre sipariş verin 👍
Busra280607 Omrebedel ben daha kullanmadım bebegım dogmadı benden önce ablam almıstı alından ölçer 3 senedir kullanıyor hiç bi sorun yasamadı cok memnun ve en önemlisi ateşi doğru ölçüyor çevremde baska kullananlarda var cok memnunlar ve fıyat cok uygun tvsıye ederım
Bebekannesi35 Ortalama ne kadar sürede geliyor bilgisi olan var mı? Bir de kargoücreti ne kadar tutuyor?
mervehamiatalay Ben surekli aliexpresden sparis veriyorum aldigim hersey cok kaliteli guzel geldi memnun kaldim. 20 gunde geldi bir ayi da buluyor bazen ama guzel deger yani
25agustos mervehamiatalay GulsunA Masalfatma Kargo ücreti gümrük vergisi gibi beklenmeyen bir ücret ödediniz mi hiç