melekk8195 musaeva başıma gelmedi ama her laboratuvarn diğer bırımı farklı olur derler hep aynı yerde kan verın dıyorlar o yüzden sızın düşüş nasıl? Değerler de nekadar oynama var
burcuusu musaeva laboratuvarlara gore sonuc değişkenlim gösterebiliyor.tekrar verin ins gonlunuzce olur ❤️
musaeva melekk8195 keskin oynama oldu doktor geç döllenme dedi, erken gebelikti bende 11.29 la öğrendim. 3 gün sonra 0.1 oldu yani bugün. Çok kötüyüm. Kimyasala inanmak istemiyorum
melekk8195 musaeva ah canım üzülme hayırlısı olsun pek bısey de bılmıyorum bu konuda kanaman var mı peki?
musaeva melekk8195 hayır kanamam hiç olmadı 6gündür de gecikmem ver. Doktor söylediki ev tipi idrar testinde çıkmaması normal, geç döllenme diye.
musaeva caglaecrin hayır kanamam hiç olmadı 6gündür de gecikmem ver. Doktor söylediki ev tipi idrar testinde çıkmaması normal, geç döllenme diye
caglaecrin musaeva agrın falan yoksa ve kanaman bekle biraz canım inşallah kanaman olmaz anlattığına göre kimyasal gebelik ama bekle bakalım birden yükselir belki