zeynozey12 Çeşitli sebepler ile tekrar bebek düşüncemiz var ancak en erken ne zaman yapmak gerekir, ne gibi zorlukları/kolaylıkları var? Önerir misiniz, neler yaşadınız bu süreçte?
negerekvarrr zeynozey12 5,5 yıl sonra 😂 sezeryanım ama yasım geciyor önce sağlıkla bu bebişim gelsin ardına bi tane daha yapıp elenmeyi düşünüyorum rabnimin izniyle .. çünkü bir yılda oldu bu gebeliğim hemen olmadı
zeynozey12 mucizemmm46 1 kızım 4 yaşında, diğeri bu sene sonu civarı doğacak nasipse, peşine çok zaman bırakmadan diğerini düşünüyorum 😀
Serendipity16 zeynozey12 ben değil ama bir tane kuzenim normal doğum yaptı bebeği 7-8 aylık falandı yeniden hamile kaldı
keremoms zeynozey12 kendinizi güveniyorsanız eşiniz destek oluyorsa 3 ay sonra denemeye başlayın. Arkadaşım sezeryan olmasına rağmen bebeği 3 aylıkken hamile Kalmıştı bir sorun olmadı
Perim2 zeynozey12 doğacak bebeğiniz usluysa sakinse desteğinizde varsa olur çevremde nerdeyse herkes böyle yaptı maşallah dışarıdan gayette oluyor görünüyor ama tabi içeride işler mutlaka zordur
_Mother_ zuzuuw yok ilk denemede oldu tek seferlik ilişki ile arkadaşımın da aynı şekilde hatta ben emziriyordum