vildansimsek Merhaba kızlar kaçıncı haftada cinsiyet öğrendiniz ? Ben bugün devlete gittim 13 haftalık ve cinsiyete daha çok var dedi.
mayraa1131 vildansimsek 18 de öğrendim o da tam değildi doktor şüpheli söyledi detaylı ultrasonda kesinleşti
_Mother_ vildansimsek devlette 1 doktor 13 de kız dedi 16 da başka bir doktor erkek olabilir dedi yarın detaylıda net öğreneceğim
happyela vildansimsek Devlette 11.haftada öğrendim. Oğlum da bana da 16 ya kadar söylenmemişti devlette. Bu bebişim de hemen söyledi doktor. Tamamen doktora bağlı 🥲
vildansimsek happyela valla benimki söylemeyecek gibi hemen ya sağlıklı olsun ne olursa olsunda insan merak ediyor işte heyecanlıyım ilk bebeğim inşallah 🥹🤗
zuzu_59 vildansimsek Ben devlette 15+5 te öğrendim. Azıcık naz yaptı sırtını döndü ama sonradan gösterdi kendini erkekmiş 🌸
kader_00_ vildansimsek geçen hafta kontrole gittim 14 haftalikti ve doktor 17.18 de anca belli olur dedi arkadaş tavsiyesi üzerine bugün başka doktora gittim 15+2 direk cinisyeti söyledi doktordan. Doktora değişiyor canım haftayla ilgisi yok bence
temmuzonbir vildansimsek devlette bazen 20 ye kadar söylemiyorlar, biz özel talipliyiz bebek göstermedi 16 da öğrendik