fatmanursamast Selam kızlar, 31+4 haftalığız bugün kontrol de bebiş 2281 gram çıktı 😍 sizlerin bu haftalarda bebekleriniz kiloları neydi yazar mısınızzzz
beyzagokceeex fatmanursamast bebeğin gelişimi ilerde dedi mi doktor 33-34 haftalık bebek kilosu çünkü dediğin kilo bacım
papatyaseverrrrr fatmanursamast gayet iyi önde maşallah cnm benim ki 32 de 2075 di 😍 ama ben zaten çok iri olsun istemiyorum benim için 3 ü geçsin yeter normal doğum olacak çünkü yırtık vs olsun istemiyorum ilk oğlum da 3400 doğmuştu doğum sonrası çok çabuk toparladım inşallah bu da öyle olur
fatmanursamast beyzagokceeex evet 2 hafta ileride ama bir sorun değil bu dedi tombiş bi bebek olucakmış 😅
fatmanursamast beyzagokceeex erkekler biraz daha önde oluyor genelde sizin kızsa belki ondan daha minyondur. Sağlıkla gelsinler de doğunca da toparlar kiloları hemenn
beyzagokceeex fatmanursamast evet benim kız olcak bacım yarın tanışacağız nasipse bakalım ne kadar doğacak ben de merak ediyorum 😂😂😂
fatmanursamast beyzagokceeex ay gerçekten mi sağlıkla gelsin inşallah kolaylıkla doğar. Kaç haftalık şuan kilosuna ne dediler ve yarın kaç doğacak çokkk merak ediyorum
beyzagokceeex fatmanursamast Allah razı olsun bacım amin cümlemize inşallah 💕😇 en son 38de 3250 dedi doktor. 39+0 oluyor yarın. Tabi yanılma payları da var 3300-3500 ortalama o civarlarda olur diye tahmin ediyorum 😂
fatmanursamast papatyaseverrrrr ya bende normal doğum istiyorum, toplu gidiyor biraz beni de korkutuyor doğum için bu ama hep sağlıklı ona kilo aldılaracak şekilde beslendim 8 aydır sanırım o yüzden o da kilo alıyor elimden bişey gelmez 😅
fatmanursamast beyzagokceeex ay maşşalah çok güzel Allah bir avazda kurtarsın hayırlı haberlerle dön buraya canım benim
fatmanursamast fikretbaciniz evet bizimki de 33 le uyumlu doktor sorun değil ama dedi birde ultrason da yanılma payı oluyor ya yaklaşık 200 300 gram yüzde yüz doğru olmuyor zate ölçümleri
beyzagokceeex fatmanursamast aminn bacım Allah razı olsun. Darısı tüm hamişlere inşallah 💕😇 Rabbim hayırlısıyla sağlıklıca kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi 💕🥰
fikretbaciniz fatmanursamast öyle ama vajinal doğum istiyorsanız çok kilolu olması güzel değil bence yediklerinize içtiklerinize dikkat edin sevgilerimle sağlıkla doğurun ♥️