Esraesra06 HilalKarahan ben 37+1 im canım Allah kısmet ederse 39 da sezeryan olucam hastane süsleri bitmek üzere en son çikolata siparişlerini verdim onlar da gelince bitiyor senin ne durumda?
Bugramom HilalKarahan 39+1 im canim hastane suslemeyi dusunmuyorum esimin ailesi basimi bekler eltimin 2 yaramaz cocugu var suslerin icine eder diye cocuk odami susledim kapi susume kadar herseyim var birazda nazardan korkuyorum
Esraacr Kasıklarda adet sancısı gibi ağrı var onun dısında birsey yok bugün kontrolüm var bakalım ne dicek doktor
HilalKarahan Esraacr benim de belimde çok ağrı oluyor ama uzun süreli başka da bı belirti yok 3 cm açıklıkla bekliyorm
HilalKarahan Esraesra06 ben 37 haftalıkken doktor doğar çok baskı yapıyor bu hafta kesin gelir bebek dedi hala bekliyorz 39 hafta olduk 😊gelmeye nieti yok kapı süsü takı yastığı çikolata fln yaptırdım bnde
Esraesra06 HilalKarahan ben de kapı süsü takı yastığı ikramlık 2 çeşit çikolata anne bebek tacı bi de lohusa şerbeti ikram edicem canım
Muzikci 39+1 im ben de. Ha geldi ha gelecek hergün bekliyoruz bi umut. Hastane süslerim hazır kapı süsü gakı yastığı cibinlik filan yaptırdım. Bebek şekeri ve magnet yaptırdım herşey hazır bekliyorum 🤷🏻♀️
Kuslokumu Muzikci Merhaba sanırım Egepol e gidiyorsunuz siz de. Nst ücretleri nedir acaba? Her nst için muayene gibi ayrı ücret mi ödeniyor?
Muzikci Kuslokumu evet egepol e gidiyorum Cemil kaymaz dr um . Muayene dahilinde gittiğim için ayrıca nst ücreti ödemiyorum ben şimdiye dek hiç ödemedim 10 gün içinde tekrar gittiğimde muayene ve nst hiç ücret ödemiyorum
AAyssee HilalKarahan düşünmüyorum suanlik cok kisiden sonralardan belde biraz hissizlik kaldığıni duydum korktum
HilalKarahan Bugramom oda doğru ama insan her şeyi ypmk istiyor ya senin ki dha iyi olmuş ama odasını suslemek