Merhaba kızlar ben listemi kendim toparlayarak yapmıştım aramızda 4 ay olan arkadaşıma yaptığımız alışverişten ve neleri kullandığına bakarak bire bir örnekle faydalanmıştım 36 haftadayız eksiğimiz kalmadı sizlerle de paylaşmak istedim 🙏🫶🏻🥹
Süt sağma pompası / Flanş küçültücü / Süt poşeti / Ana kucağı manuel /Silikon göğüs ucu /Kaşık biberon / Antikolik biberon / Emzik / Ateş ölçer /Burun temizleme makinesi/ Alt açma örtüsü /bebek bezi Islak mendil /Pişik kremi /Pişik önleyici kremi / Banyo seti /Bebek süngeri /Tarak /Sling /Park yatak /Çarşaf /Alez/ Bebek arabası /Göğüs kalkanı /Bebek pamuğu /Deterjan /Lekeçıkarıcı /Vücut yağı şampuan losyon /Tırnak makası /Babynest /Emzirme yastığı Emzirme önlüğü /Organizer bölmeli /Puset örtüsü /Emzik kabı askısı /Kirli sepeti /Çamaşır askılığı /Valiz hurcu /alt değiştirme organizer /Depend /Emzirme sütyeni /Yüksek bel iç çamaşırı /Gecelik pijama/
Benim liste biraz karışık yazılı aldıkça yazmıştım ama işinize yarayacağına eminim sağlıkla kucağımıza alalım inşallah ❤️❤️ kıyafet konusunda tek söyleyeceğim şey gerçekten hızlı büyüyorlar 6-9 aldıklarımız arkadaşımın 3 aylık bebişine dar oluyor küçüldükçe almak en mantıklısı ☺️