whitegirl Kızlar az önce detaylı ultrasondan çıktım. Şehir hastanesı. Şükür herşey yolunda bı sıkıntı yok sağlıklı. Ama bana ne bır kağıt verdıler ne bebeği gördüm e nabızda baktım radyolojik görüntü de bişe yok gorebılırmıyim bı yerden detayları
htcyd_ whitegirl bende yarı özel yarı normale gidiyorum ankara hacettepe orada benimde radyolojik görüntülerim yada raporlarım çıkmıyor maalesef doktora yalvar yakar istiyorum kendi telefonuma çekiyorum 🥲 Allahtan geçen hafta tatlı bir doktora denk geldim 25 dakika boyunca muayene edip bebeğe baktık eşimde vardı pipisinide gösterdi içim rahatladı
burcinn01 whitegirl bende oyle görememiştim sonra bi baktim alt taraflardaymis tatihi bugun yapin oyle aratınca üste çıkıyor
whitegirl muhammedaliveannesi ben 21 haftadayken randevu aldım tam randevu günü ıptal ettıler. Şuan 22+6 dayım normal muayene için gıttım detaylı yaptırdın mi dedi ıptal ettıler dedım. Bı kağıt verdı şimdi gıt alırlar dedı. Kalbim agzımda atıyordu şükür herşey yolunda dedı yaklasık 10-15 dakka baktı. Kendı doktoruma gittim tekrar herşey güzel dedı. Bu haftadan sonra bakılmazdı dedı bebek büyüdüğü için. Ama görümcem 26 da gitmiş bakmışlar.
muhammedaliveannesi whitegirl vallahi bende tam 20+0 da gideceğim acaba erken mi dedim oğlumda kaçıncı haftada girdiğimi unuttum perinatolojiye gitmemiştim kendi doktorum yapmıştı detaylıyı bunda çok karışık her şey sanki ilk defa hamilelik yaşıyorum 😅
htcyd_ whitegirl gerçekten öyle içim içimi yiyor ama dediğim gibi ısrar edince gösteriyorlar simdi görmedim desem yalan olur bacım
whitegirl htcyd_ benimki yüzünü dönmüş ne yapsa donderemedi yok bakmıyo dedı 🤦♀️ ama ekrandada goremedım doktor kendıne donderdi. Özel gibi değil işte şehir hastanesı. Şeker yüklemesi var inşallah o zaman gorurum sağlıkla dünyaya gelsınler de gerısı önemli değil
htcyd_ whitegirl Öyle kuzum gerçekten insan sağlıklı olsun başka bir şey istemiyorum 🥹🫶🏼 Umarım görürsün 🌟
whitegirl burcinn01 tüm rapor gırılmemıs ama sadece kalbının degerlendırılmesi var. Neyse herşey yolunda demişti o da yeter