emosunanasi zeynepyldrm_07 Aynen sende bi hafifle ben tam 38de bile doğurunca o ara aşırı ağırlaşmıştım 40ı hayal bile edemiyorum iki üç gün bile o kadar fark ediyor ki . Ben çarşamba olmadan sancın gelir diye tahmin ediyprum belki suyun da gelebilir bacım
zeynepyldrm_07 emosunanasi kız inşallah ya siz böyle yazınca ben bi rahatlıyorum ya inşallah birden sancım gelir çarşamba günü gittiğimde direk doğuma alır
emosunanasi zeynepyldrm_07 İnşallah inşallah illaki stres de yaparsın filan ama kendine hakim olmaya çalış aşkım ikinizde artık rahatlayacaksınız öyle düşün hep ♥️
zeynepyldrm_07 kalbimdekiminik bian önce doğur gerçekten çok zor 😂millet bana diyordu son bi kaç gün kaldı mı günler geçmiyor diyordular inanmıyordum ama gerçekten günler geçmiyor
kalbimdekiminik zeynepyldrm_07 evet gerçekten geçmiyor son haftalar millet arıyor diyor ne zaman doğum diyorum her an gelebilir bir gün sonra da 1 ay sonra da 😂ilk kızım tam 39 da geldi
zeynepyldrm_07 kalbimdekiminik evet bana da sürekli diyorlar yeter artık bir yıl oldu ama napim gelmiyor diyprum 😂kendimi geçtim millet artık sıkılmıştı
zeynepyldrm_07 temmuzonbir evet bende ztn sezeryandan korkuyordum çok şükür normal olucak inşallah sezeryenda bana bakacak kimse yok çünkü
Fatmanur_0416 zeynepyldrm_07 bekle sen eşin de izin alsın bir gün yani 😅😅 ben korunmasızdan sonra doğuma gittim 🤣
zeynepyldrm_07 Fatmanur_0416 valla aşko dün korunmasız oldu hamileliğim boyunca korunmasız ztn 😂😂adam izin alamaz doğumda kullanacak izni
Fatmanur_0416 zeynepyldrm_07 valla bende hiç korunmadım sonuç sezaryen 🤣🤣 hakkında hayırlısı artık aşkım ne diyim 🤣