fndtrn Arkadaşlar kanama alanım yok ama sürekli lekelenmem var. Doktorlar sebep bulamıyor 14+4 teyim yibe progestan başlıyorum. 7. Haftadan 10. Haftaya kadar günde iki kez kullandım şimdide iç kez kullanacağım. Yaşayan var mı neden kanamamız oluyor böyle
seymakca12 fndtrn progestan fitil mi kullanıyorsun? Bazen fitili uygulama yönteminden kaynaklı kahverengi lekelenme olabiliyor rahim ağzı hassas olduğu için
seherxxx fndtrn canım benim de öyleydi polip varmış vajinada o sebep oluyormuş baya geç anladık. Doktoruna Sor istersen olabilir mi diye ? Bir arkadasim da bebek böbreklerin baska yaptığı için sürekli kanamayla geçirdi hamileliğini
Denizbilse fndtrn bende seninle aynı haftadayım şu an kahveye döndü kanamam progestan kullanıyorum plesentadan dolayı dedi bana
fndtrn seymakca12 ilk seferinde fitildi bu defa ağızdan alıyorum zorlanıyorum fitilde çünkü. Progestan kullanmadan önce lekelenmem oluyor,başlayınca duruyor canım
fndtrn seherxxx fibrokistiğim ben doktora sordum aslında ama tersliyorlar resmen ne alakası var diye insan fikir amaçlı soru sormaya korkuyor
fndtrn Denizbilse inşallah sağlıkla geçiririz şu dönemi. Daha yarılayamadan doğursam da bitse diyorum