duyguibo344_ Kizlar normal adet tarihime göre bugün 6 haftaligim doktora gittim ultorosnda kese göründü kanama alanı yok dedi normal mi sizde de böyle oldu mu geçen sene bu zmanlar bı düşük yaşadım içinde hep korku var ya
ekinci7227 duyguibo344_ bende sat 29 temmuz canım geçen hafta gittim keseyi gördü 10 gün sonra gel dedi daha bekliyorum keseyi görmüş sende de yok şükür diğer gidişte inşallah kalp atışını duyarız tüm bekleyenler inşallah
Gmsy duyguibo344_ kanama alanı olmaması çok güzel birşey bence.İnan bana seni çok iyi anlıyorum bir sürü post okudum 8. Haftada bile bebeğini gören var kimi bebek 6 da kimis 7 de görülüyor kişiden kişiye değişir içini ferah tut
ekinci7227 duyguibo344_ kağıt vermedimi sana kese boyutu falan yazmıyor mu bana verdi üzerinde yazmıyor kaç haftalık söylemedi benim adet hesabına göre 6+5 bugün bakalım orda kaç cikicak
ekinci7227 duyguibo344_ valla gezmiyor Zaman canım bende 10 gün dedi bu perşembe daha gidicem bakalım inşallah herşey yolundadır
duyguibo344_ Gmsy insallh ya doktor kese oluşmuş 1.hafta 10 gün sonra gel bebeği görelim dedi ama beklemek çok zor🥲
ekinci7227 duyguibo344_ göründü canım 5+5 te gördü karından 10 gün sonra gel kalp atışı için dedi işte ama adet tarihime göre hesap benim doktor söylemedi yani kaç hafta şuan
ekinci7227 duyguibo344_ bilmiyorum ki canım doktor inan hiç bişey söylemedi bende sacede kese göründü diğer gidişte herşeyi söyler dedim bide devlet detaylı bilgi vermiyor malûm Perşembe günü belli olur işte son adet tarihimi bile sormadı ki anlamdım bende benimde öyle kafam allak bullak emin ol