Enchanted Merhabalar. 33 haftalık gebeyim. Yüzümde, koltukaltımda, göğüs altımda, bikini bölgesinde vs kararmalar meydana geldi. En çok dudak üstündeki kararmalar canımı sıkıyor. Çaresi var mı? Neler yapıyorsunuz bunun için?
1cey Enchanted gebelikte kararmalar oluyor maalesef, ikinci gebeliğim hatta bu sefer kaşıntı sonrası leke iz bile kaldı. Ama doğumdan sonra zamanla geçiyor, yani bende öyle olmuştu ekstra kremle desteklersiniz doğum sonrası
Enchanted 1cey Cevap için teşekkür ederim. Benim de 2.gebeliğim. İlkinde de olmuştu ama geçmesi uzun sürmüştü. 1 sene kadar uğraşmıştım😔
beby_kumsal c vitamini kullan kremleri yani ama içeriğini iyi araştır ben kullandım azaldı inşallah doğundan sonra hepsi gecer birde güneş kremi hep kullan
Enchanted beby_kumsal Doğum yapmadan da azalma gördünüz mü? Teşekkür ederim c vitaminini deneyeceğim.
beby_kumsal evet evet bir anda çoğaldı kaçıncı haftada başladı senin bilmiyorum ama sürekli sürmen gerekiyor ki azalsın tamamen geçmedi ama büyük ölçüde azalma oldu evdeyken bile hgüneş kremi kullandım
naranta gecmis olsun dogurunca azalir muhtemelen gecer hatta su an yapabileceginiz sey hava 10 derece de olsa hamilelere uygun bir gunes kremi kullanmadan sokaga cikmamak… evde de c vitaminli krem serum kullanabilirsiniz ama c vitaminli urun kullandiginiz gunler gunes kremini mutlaka ve mutlaka surmeniz ve yuzunuzu gunese maruz birakmamaniz gerekiyor cunku yoksa ters tepiyor. yani gunes kremi hayatinizin yaz kis parcasi olmali. bunlar harici gebelikte ve emzirmede kullanabilecegimiz asitler kisitli iceriginde kesinlikle aha bha, retinol olmamali mesela. gebelik sonrasi ise cok dusuk yuzdelerde aha bha, retinol ok ama aha bha soyucu etkiye sahip retinolu de ben kahveye kolajen olarak koymayi yuzume surmeye tercih ediyorum. azelaik asit kizarikliklara iyi geliyor niasinamid gozeneklere ve cildi parlatiyor bunlar haftada bir olmak suretiyle gebelik boyunca da kullanilabilir asitler. marka oneremeyecegim cunku yurtdisinda yasiyorum. duzenli cilt bakimi+gunes kremiyle toparlarsiniz zaten dogurunca hizlica duzelecektir bence. asitleri gece kullanin mumkun oldugunca gunduz sadece yikama jeli nazik bir tonik cilt yapiniza gore nemlendirici ve ustune gunes kremi uygulayin
Enchanted naranta Detaylı bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim. Yazdıklarınızı araştıracağım. Emzirme döneminde bile bazı içerikler kullanilamiyor 😔
akbltsvda O kadar lanet bir sey ki cilt yapisina gore de geçip geçmemesi supheli. Bnm ilk oglanda hep kaldi. 2. Gebeliğim yuzum yine b.ka dondu. Soydurmustum bir ara iyi toparlamisti ama malsff🤷🏽♀️
naranta Enchanted malesef… temiz icerikli bir tonik mesela gul suyu maden suyu tercih edebilirsiniz, asitlerde kullanim baya kisitli… gunes kremini ise ihmal etmeyin kimyasal filtreli gunes kremleri onerilmiyor mineral filtreli bakmalisiniz. insallah bir sekilde cozulur❤️
akbltsvda Enchanted guzellik merkezlerinde yapilan yosun veya karbon peeling var. Cildi soyuyor bir kac gun bi arastirin isterseniz