eylusssss 41+0 dan selammm artık gün aşımı olduğu için suni ile doğumu başlatma kararı aldı doktorum. Bilkentte yatış yaptım birazdan suni başlanacak lütfen dua edin bana da kimin duası kabul olur bilinmez 🥰🥰🥰🥹
mucizemmm46 eylusssss bende bilirim suniyi Allah yardım etsin inşallah kolay iyi güzel geçer hızlı geçer inşallah doğumun sağlıkla kucağına al
busrabaskal eylusssss birbirimize dua edelim babyyy.bende sancıyla birlikte nişanım geldi koyu kan şeklinde.39+4 olduk.sancımı evde çekiyorum şuan.5 dkya bir düşünce gidicem inşallah hastane yakın.
uykucukoalaanrs Bende 41 de yatış yapcam eğer o zamana kadar gelmezse kimine suni sancı vermişler kimine önce fitil vermişler fitil açıklık mi sağlıyor ne işe yarıyor bilen var mı
eylusssss uykucukoalaanrs bana da fitil verdiler suniden önce. Açılma yapıyormuş kendi sancılarım gelmesini sağlıyormuş
eylusssss busrabaskal inşallah sağlıkla al kucağına sancı çekene kadar zor doğumdan sonra maşallah yürüyerek çıkıyor herkes odasından 🥰🥰🥹
busrabaskal eylusssss ilk kızım epiduralliydi 10 cme kadar 0 sancıydı.bunda bakalım Allah güç kuvvet versin hepimize sancı çekicez