betul_yldzz Kızlar sezeryanda fark var mı devlet ile özel hastane arasında. Hani dikişler olur , yapıştırma tekniği olur kremi olur vs.
buketdeniz19 betul_yldzz ben özel hastanede sezaryen oldum 32 gün önce gayette memnun kaldım devlet hastanesini bilmiyorum 🤷♀️ canım ilk doğumum du çünkü imkanın varsa tabiki özeli tercih et hem daha rahat hemde tek kişilik oda ilgi daha güzel oluyor tabi her hastane bir olmaz benim dikiş izim felan yok büyük ihtimalle lazer ile yapıldı dikişim
sum_doa betul_yldzz özelde oldum sezaryeni bebek gibi davrandılar gerçekten estetik dikiş atıldı öyle çok dikkatli bakılmadığı sürece dikiş görünmüyor ikinciyi de özelde olacağım aynı hastane hatta
Alara6161 betul_yldzz bi fark yok bence ilkini araştırmada yaptım 40 çıkınca dikiş kontrolüne gittiğimde başta ve son kısımda plastik ip gibi bişi vardı hani bi ucunu kesip çekti hissetmedim hani lazerdi yada yapıştırmaydı büyük ihtimalle özelde yaptım ikinciyi ondada 40 kontrolüme gittiğimde sadece baktı dikiş yerime bişi çekmedi yada kesmedi artık devlet özel fark etmiyor yapıştırma yada lazer yapıyorlar.
denizhelensarpberat betul_yldzz sezaryanın zorunlu değilse eğer bence normal yapsan iyi olur korkulucak bir durum yokta iyileşme süreci bir tık normal doğuma göre uzun ya
gulcegul betul_yldzz özelde olmuştum ilk sezaryenimi gayet güzeldi guzel de geçti ic dikişler normal dikis oluyor en ustteki dikis yapıştırma oldu 1 hafta bant vardi öyle rahat banya da yapıyordum haftalık kontrolde çıkarmıştı doktor bandı simdi ikinciyi de yine ozelde yapicam inşallah
betul_yldzz gulcegul canım iz falan kalıyor mu bide 7 kat kesiliyor diyolar ya 7 kat dikiş mi atılıyor
linababy10 gulcegul öncelik geçmiş olsun 💐 bendeilk defa sezaryen olcağım yaklaşık 3 haftam var merak ettiğim şey duş hemen alınabilir mi yani ertesi gün vs bir sıkıntı olmuyor demi
gulcegul betul_yldzz evet içteki katları dikiyor ama agri acı hissetmiyorsun merak etme en üstte yapıştırma olan yerde cok ince beyaz cizgi şeklinde belli bende o da zaten cok aşağıda yani bikini vs giyiyorsaniz belli olmayacak gibi
betul_yldzz buketdeniz19 teşekkür ederim canım son 3 kontrolüme özele gittim doğumu da orda düşünüyorum şimdilik bakalım 😊
betul_yldzz denizhelensarpberat ilk doğumum normal olmuştu bu 2. Ama bebek ters duruyor sezeryan dedi gittiğim 2 doktor da canım 😐 bende bekliyorum belki sabah akşam döner diye keşke dönsede normal yapsam
denizhelensarpberat betul_yldzz keşke tabi senin için bebek için hangisi hayırlısıysa öyle bir doğum gerçekleşsin 🙏
gulcegul linababy10 teşekkür ederim sağlıkla geçsin inşallah sizin de 🤲🏻 ben iki gece hastanede kaldım eve çıkar çıkmaz ilk olarak duş almıştım doktorum koruyucu bant var sorun olmaz demişti cok şükür bi sorun da yaşamadım sütün daha kolay inmesi icin de duş cok önemli
gulcegul linababy10 açıkçası bu herkeste farklı etki gösterir kimisi baharat yemez mesela ben hic kısmadim cok şükür hic öyle gaz problemimiz olmadı bol sıvı ve hoşaf yeşillik tüketmeye çalıştım sütüm olsun diye yine kuruyemisler vs baya saglikli besleniyordum bide cok takmamak lazım sütüm olacak mi değil de sütüm var tabi ki olacak Rabbim bebeğimin rızkını elbet gönderecek kafasında olmak lazım sanirim