asli_bozkurttt Bebeğimin cinsiyetinin kız olduğunu öğrendik. Kayınvalidem tutturdu istediğim isim koyulcak diye bende tamam ama altıma otomatik araba çekersen dedim. Ruhsatta benim adım yazıcak yani sizce çok mu şey istemişim
khruanbing asli_bozkurttt isim muhabbetlerine aşırı ayar oluyorum bence isim hakkı anne ve babanındır onlar ne isterse o olmalıdır kendi ailemi karşı tarafın ailesinde karıştırmam ama tabiki di burada ki kilit nokta eşdir bu muhabbet sana gelene kadar eşinin annesini tatlı dille konuşarak idare etmesi gerekir zaten hamileyim hormonlar almış başını gitmiş bide milletin nazını biz çekiyoruz
Fatmanur_0416 asli_bozkurttt neden ismi o koyuyor ? Bizde de çok sorun oldu istediğimizi koyduk sırf bu ismi koyduk diye kaynanam eşime hakkını bile helal etmedi bence kendi istediğinizi koyun biz hamileliği öğrendiğimiz an isim bulduk ki cinsiyet belli değildi benim ailem fikrimize saygı duydu eşimin sülalesi diretti sonunda bizim istediğimiz oldu çok istiyorlarsa kendileri doğursun saçma sapan şeyler
gece_yolcusu asli_bozkurttt :) ya ben olsam üzerime ev yapsa yine de çocuğumun ismini kendim koymaktan vazgeçmezdim. Ahirette çağrılacağı şey o isim. Çok aşırı önemli. Arabaya kendi binsin tek sizi bıraksın Bnce :)
asli_bozkurttt khruanbing sorma sorma. Tabikide son karar eşimle benim ama araba alınırsa niye olmasın 😂
Fatmanur_0416 asli_bozkurttt eşim ilk günden lavinya dedi alıştık neymiş efendim iğrençmiş lavin daha mantıklıymış Havva olsun esil olsun mira olsun görümcemin kızı Hira bende Mira olsun istemedim neyseki eşim vazgeçecekken ikna ettim doğum yaptım kimlik basmamıştık daha ismini sorana kv görğmce bilmiyoruz net değil demiş 🤣🤣🤣
Gamze-06 asli_bozkurttt 7 kat yabancı Sedat peker bile ismini koyana 50 gr altın takıyor çiçek gönderiyor 😂 bana isim esprisi yapanlara bunu söylüyorum şakası bi yana. Tuğtekin ismini çok seviyorum sırf eşimin babasının ismi Aytekin diye o ismi koymuyorum