falbay zhyalcn tam olarak tekme gibi olmuyor ilk başlarda ya ben 17-18 arasında bağırsak hareketlenmesi gibi tam tarif edemediğim bir şekilde hissetmiştim. Emin olamıyordum haliyle ama o hissiyat güçlenince evet dedim bu bebek hareketi:) sanki karnımda balık varmış gibi anlık temas hissi oluyordu:) ilk gebelikte 21-22. Haftalara kadar da hissedilmemesi normal deniyor
Kiraz53 zhyalcn ilk gebelikte 11 haftalik falandım karnımda böyle bisey kaydı gibi hissettim ikincide ve üçüncü de asla bebeklerimi hissetmedim 😔 bi tek üçüncü de gece uyurken hareket etmesine uyandım 1 2 kere o kadar
zhyalcn seymakca12 doktor kontrolüne gittiğimizde ultrasonla bakılan yerlerden biliyorum diyr düşünüyorum 😁 daha önce hiç düşünmedim böyşe bi soruyu 💞
kubimom Bende 17. Haftadayım hiç bir şey hissetmiyorum sadece bazen belli bir noktaya çok minik sancı oluyo doktorum daha hissetmene var dedi bekliyorumm
mervesee İlk gebelikte 18 haftalarda böyle içinizde bişey kayıyormuş böyle kelebek uçuşuyomuş gibi oluyo karnınızda 22 de dışardan gözükecek gibi net şekilde hissediliyo ve görülüyor Benim şuan ikinci gebeliğim 14 haftadayım hissetmeye başladım