taze_annee_ selamm, slikon tabaklar çok kotü kokuyor. Erinmem her seferinde elimde yikarim diyorsan al ama makinaya bir kez attınmı icine koydugun seylere direkt deterjan kokusu siniyor. İlk cocugumda neler neler aldim ama inan kii gereksizmis. Cam rende mesela😂 cok gereksiz geldi bana hic kullanmadim diyebilirim. Meyve süzgeci alabilirsin bence o guzel oluyor ozellikle dis cikarma doneminde pure yapip yada dograyip buzluga onunla atarsin soguk soguk dis etlerine iyi geliyor. Organik tarhana vs almistim ben bide iste setler oluyor ya mercimegi vs falan. Cok ozendim herseyini aldim surekli ona ayri yemekler hazirladim ama gun sonunda suan oglum çok yemek seciyor. Hicbisey almayip biz ne yiyorsak tuzsuz yagsiz acisiz yesin diyip yediren arkadasimin cocugu suan baligi bile kendi temizleyip yiyor yaş 3.5 😂 diyecegim o ki çokta sey yapmamaak lazım😂 buharda pisirme makinalari olmazsa olmaz gibiydi ben hamileyken aldım kullandim da evet ama bozuldu sonrasinda suan ikinci gebeligim ve asla almam dedigim seyler arasinda. Metal aparatlarda ayni gorevi goruyor bos yere 3 bin kusur bir para vermeye gerek yok bence. Kasiklar olabilir agzina uygun minik vs :) termos ise yariyor ebebkteki guzel ama cok buyuk gelmisti bize bide skphop aldim o daha iyiydi tasima acisindan. Suanlik aklima gelen bunlar :)