beyza_nur11 16+5 haftalık hamileyim prilam diye bir ilaç kullanıyorum 2 gün ilaç kullanmadım bittiği için şu bile içemedim afedersiniz ama yediğim hiç birşey midem de durmadı sizin de var mı böyle bulantılarınız.
harika3838 beyza_nur11 merhaba bende 23. Haftadayım. 6- 13 hafta arası aşırı düzeyde bulantı kusmam vardı 14. Haftadan itibaren azaldı elhamdulillah ama hala bulantım oluyor lakin daha tahammül edilebilir seviyede ona şükrediyorum. Ne zaman geçer bilmiyorum ama en kötü doğurunca geçecek diye kendimi teselli ediyorum🫠😂
rumeysa_5567 beyza_nur11 benim de oluyordu tuzlu Çubuk sade soda yeşil elma bunlar biraz iyi geliyordu
seymakca12 beyza_nur11 12. Hafta bittiğinde hergün kusmalarım durmuştu. Şimdi 16 haftalık olacağım ama halen arada bulantı kusma oluyor. Bende prilam kullanıyorum aslında çok da kullanmak istemiyorum. Sadece gece yatmadan 1 tane alıyorum. Nasıl başediyorsun diye sorarsan edemiyorum malesef çıkarana kadar rahatlayamıyorum çıkarmak için dua ettiğimi bilirim
beyza_nur11 Ben ilaç içneyince hayatla bağım kesiliyor sanki dün su bile içemedim bugün gidip aldım hafif şeyler yiyebildim 17. Haftaya girmek üzereyim nerdeyse azalması lazım ama beni perişan etti biraz ☺️🥺
beyza_nur11 seymakca12 aynı bende öyleyim yani 2 gün ilaç içemedim gözümün ışığı söndü yeni yeni yiyorum omdan önce iştahım açılmıştı umarım hep böyle devam etmez