Mucizem00 A_tmlriza normal kuzum benımde ilk hamilesiniz ama Suan çok erken demişlerdi 6 da kese 7de kalp atısını duymuştuk geç döllenmedir korkmayın💕
Ezgi2019 A_tmlriza canım alttanmı baktı üsttenmi üstten baktıysa gözükmemesi çok normal 5+5 de alttan gördüm bende . Ki görünmesede gene de korkma geç döllenme geç yumurtlama vs. Olabilir aletlerin özelliklerime göre de değişiyo streslenme sakın
Sevim010 Mucizem00 benim ultrason ölçümümle adet tarihim aynı yani uyumlu Bu geç döllenme değildir değil. Mi
EsZe A_tmlriza benim 5+3’te vajinal muayeneyle 2 mm’lik kese olduğunu tahmin ettiğim bi şey var demişti doktor. Emin olamamıştı bile. Bekleyin biraz daha
yigitmom_ A_tmlriza canim adet tarihime gore 5+6'ym yunurtlamam da hemen adetten sonra olmasina ragmen gec dollenme demeyip ultrasonla karindan keseyi gördü 4+3 dedi ama gorunmeyedebilirmis o yüzden korkma herkeste değişiyor
TBmvs Merhaba arkadaşlar bende 5 haftalık hamileyim Suan kasık ve bel bölgem sızlama şeklinde ağrıyor Cuma günü kese görmeye gideceğiz inş Belirtiler normal midir