Cnuryasar Evet güzel anneler. O kadar mutlu o kadar içim içime sığmıyor ki. Bugün muayene günümdü 13+1 ama 12+6 ölçüldü. Kızıma gittiğim doktoruma gidiyorum kızımı da 12+2 de bilmişti. Tekrardan bir prenses annesi oluyorum Allah’a çok şükür gönlümdekini nasip etti. Oğlum da olsaydı tabiki çok sevinicektim evlat evlattır asla ayırt edemezdim ama benim hiç kız kardeşim olmadı. Çok isterdim. Rabbim evlatlarıma nasip etti. Bilenler olmuştu unuttum isimlerini hepinize tahmin edenlere teşekkür ediyorum. Size de haber vermek istedim. 🩷🩷🩷🩷
_Mother_ Cnuryasar sağlıkla al kucağına inşallah kız kardeş gerçekten çok güzel bir şey 🥰💞 benimde yok ama kızlarım 2 kız kardeş sanırım 3 kız kardeş olacaklar 😅
reyhan03K Cnuryasar ayy masallahhh 🧿 gözün aydın canım benim de 3 tane kızım var isteyen herkese nasip etsin
zuzu_59 Cnuryasar Sağlıkla gelsin inş 🙏 İsim olarakta Deniz Ece ye uyumlu olarak Güneş, Yağmur, Derin, Dicle, Deren, Demet güzel
Cnuryasar Bu arada kızımın adı Deniz Ece🩷 bir kızım daha olursa doğa ismini koymak istiyordum ama sizinde önerilerinizi beklerim 2 isim olması şart değil ama kulağa güzel gelen olursa tavsiyelerinizi beklerim. D harfiyle başlayabilir Deniz ismini çağdaştırabilir hani deniz kumsal ada tarzı ya da duru doğa gibi 🩷
Mom_26 Cnuryasar sağlıkla gelsin inşallah canım Prensesin🎀 evet aynı cinsiyet olması çok güzel Bacı Abla birbirlerine hep destek olurlar inşallah