Nzisty sedeoss en az 3 günlük bir gecikmeyi gösteriyor test sen beklemeden kan verip kontrol altına al
Nzisty sedeoss kız niye sevinemedin gecikmen kaç gün ben aynı böyle öğrendim gittiğimde 5+3 tü bile bebek vardı yani silik test bu değil senin bariz belli ama henüz çok minik
sedeoss Nzisty 3 gün gecikmem var canım şuan kasıklarımda ağrı var regl olcam gibi o yüzden sevinemedim bide annem ikisi de aynı renk olmalı bu negatif dedi üzüldüm
Nzisty sedeoss Hayr bak daha gecikmenin kaç gün olduğunu sen söylemeden 3 gün dedim sana aynı olmayabilir ama bariz belli adet olacaksın gbi ağrın da olacak akıntın da göğüs ağrın da sen test ver beni etikletle ama bu testler boş değil yani ❤️
seymakca12 sedeoss ne alakası var ya 😃 silikliği hcg yoğunluğu ile alakalı birşey benim daha silikti hatta günden güne koyulaşıyor mesela 2-3 gün sonra yapsanız o zaman aynı renk olur. Silik çıkması değil mesele çizgi çıkması
sedeoss Nzisty ay canım inşallah ya akşam kan vereyim ilk sana yazıcam çok teşekür ederim sana allah razı olsun herşey gönlünce olsun
Nzisty sedeoss amin Allah senden de razı olsun bende suan 26 haftayım gebeyim ve sana en içten dileklerimle dua ediyprum inşallah o hastaneden güle oynaya çıkarsın 🩷🦢
sedeoss seymakca12 maşallah canım ya sağlıkla kucağına al inşallah bende akşam kan vereceğim inşallah pozitif çıkar
gulq Pozitif gayet net çıkmış benim de kaset tesitim bu markaydı inşallah güzel haberlerini bekliyorum
Nzisty sedeoss hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah çok sevindim 🩷🐣