Hilaltuana Akşama ne yapıyorsunuz kızlar ben daha kararsızım kocayı ise çocukları okula gönderdim 3 aylık sefaletin tadını çıkarasım var 😂😂
sum_doa Hilaltuana kızım kreşte kocişkom işte karnımda öbür kız şimdilik yatışlardayım 😂😂 köfte patates istedi benimkiler felekten gece çalacakmışız bakalım 😂😂
lokismommy Hilaltuana soslu tavuk baget pilav salata bugün hava serin belki bir de çorba yaparım enerjim olursa
__cansu_ Hilaltuana oğlumu okula bıraktıö hiç bişey yapasım yok😂 ama ıspanak makarna düşünüyorum okuldan gelsin bi patates kızartması partisi yaparız önce😂
zuzu_59 Hilaltuana Eşimin arkadaşının annesi lahmacun (söylemesi ayıptır inş canınız çekmez) yapmış. Dün göndermişti, kadın hamileyim diye bayada göndermiş sağ olsun. Onu yiyeceğim bugün, eşim zaten diyette. Hepsi bana kaldı 😋
zuleyha_00 BKZ ben kaynanamın yaptığı yemekleri yiyemem asla çünkü hijyen sıfır eline bişe bulaşsın yalıyor falan asla yiyemem yani o yüzden doğumumda annem dışında kimsenin yemek yapmasına izin vermem annem de huyumu biliyor zaten oda benim gibi yemez onun yemeklerini
Spor Hilaltuana patates püresi cacık dunku kalan makarnam salata zaten uyumuyorum bebeğe bakiyomm uykusuzluk bir yandan yeter yetrrr yeterde artarrrr😁🤣
muhendistenfikirler Hilaltuana düdüklüde incik İçerisine soğan, patates, havuç da atıyorum. Suyu çorba gibi oluyor çok güzel Hem de çok kolay mühürledikten sonra düdüklüye alıp 1 saat pişiriyorum 😄 Yanına da eşim pilav yapacak
Symm Hilaltuana tarhana çorbası mantı gündüz için mücver ve poğaça yapmıştım akşama kolayca bunları buldum😂